Mihai Trăistariu a avut o copilărie nefericită:”Erau bătăi crunte, bătăi îngrozitoare. Plângeam.”

Publicat: 17/05/2018 | 11:39

Mihai Trăistariu a avut o copilărie extrem de nefericită. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Artistul a rămas traumatizat din cauza certurilor, dar și a bătăilor din familie. 

Mihai Trăistariu a făcut niște dezvăluiti cutremurătoare de pe vremea în care era copil. Artistul a asistat la niște scene care l-au marcat pe viață. (CITEȘTE ȘI: REACȚIA LUI MIHAI TRĂISTARIU, DUPĂ CE ROMÂNIA NU S-A CALIFICAT ÎN FINALA EUROVISION: „ASTA SE ÎNTÂMPLĂ CÂND NU CÂȘTIGI PE BUNE!”)

„Părinţii mei s-au iubit la început, pe parcurs nu s-au mai înţeles. Au stat şi în camere diferite. Dormeau separat. Mama tot a vrut divorţul. Erau bătăi în familie. O bătea taică-miu. A stat pentru că eram prea mulţi copii şi nu se descurca singură. Bătăile le-am văzut pe toate. Nu ştiam motivele pentru care se ceartă. Erau bătăi crunte. Nu ar trebui să povestesc. Bătăi îngrozitoare. Plângeam. Mie îmi era frică de taică-miu.”, a mărturisit Mihai Trăistariu în cadrul unei emisiuni TV.

Mihai Trăistariu nu s-a înțeles bine cu tatăl lui

Mihai Trăistariu a avut o relație defectuoasă cu tatăl său. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Artistul nu a putut să vorbească deschis cu părintele său și i-a fost foarte greu la o vârstă fragedă, în care comunicarea cu părinții era extrem de importantă. (VEZI ȘI: FINALA EUROVISION ROMÂNIA 2018. MESAJUL ACID AL LUI MIHAI TRĂISTARIU, DUPĂ CE A RATAT DIN NOU ȘANSA SĂ REPREZINTĂ ȚARA NOASTRĂ LA PRESTIGIOSUL CONCURS: „MI SE PARE TARE CIUDAT CU VOTURILE ASTEA”)

„Nu îmi amintesc să vorbesc cu tata mai mult de 100 de cuvinte toată viaţa. Nu aveam curaj să vorbesc cu el. Îi spuneam mamei să îi spună ce aveam de spus.”, a declarat artistul.

Citește și...