Mihai Trăistariu, dezvăluiri șocante înainte să urce aseară pe scenă: “Mi-e rău, oboseala îmi curge prin vene. Goana asta stupidă după bani și teama că…”

Publicat: 01/09/2020 | 11:13

Mihai Trăistariu și-a îngrijorat apropiații și fanii prin dezvăluirile șocante făcute înainte de concertul de aseară din Venus. Cântărețul a dezvăluit că se simte epuizat și că are stări de rău și a vorbit despre goana după bani în vreme de pandemie. Câțiva dintre susținători i-au dat câteva sfaturi, iar el le-a mulțumit pentru gesturile lor.

Citește și: Mihai Trăistariu a dat lovitura! Câți bani a câștigat artistul după ce a investit în afaceri imobiliare

Mihai Trăistariu, dezvăluiri șocante înainte de spectacolul din Venus de noaptea trecută

În vârstă de 40 de ani, Mihai Trăistariu aleargă de la un concert la altul în această perioadă după ce, la fel ca toți artiștii din România, dar și cei de peste hotare, a avut săptămâni întregi în care nu a produs niciun leu din muzică. Iar aseară, organismul său a cedat din cauza programului încărcat și a împărtășit tuturor că se simte foarte rău înainte să urce pe o scenă de pe litoral.

“Am ajuns la Venus. După un drum de la Lacu Roșu. Oboseala îmi curge prin vene. Și totuși… goana asta stupidă după bani și teama că ne lasă ăștia fără concerte la toamnă… mă fac să cânt la 20:30 un program de o oră la un resort din stațiune. Mi-e rău, mi-e somn și-mi vine să vomit de la atâta drum cu mașina…

Concluzie: am nevoie de liniște, de cineva care să mă iubească MULT și de 2-3 business-uri care să producă bani fără bătaie de cap. Pup. #mergeminainte” este mesajul scris de cântăreț pe contul său de Instagram.

Nu rata: Mihai Trăistariu s-a “transformat” în femeie iar fanii l-au taxat imediat: “Oglinda din spate…”

“Îți trebuie un concediu de cel puțin două săptămâni, să te rupi de viața intensă pe care o duci”, “Însoară-te, Mihai”, “Multă sănătate, odihnă plăcută şi mult succes în activitățile artistice” sunt trei dintre comentariile strânse de postarea talentatului artist care a făcut multă vâlvă cu pozele în care apare în chiloți.

Descoperă și: Mihai Trăistariu, declarații acide: “90% din showbizul românesc este praf vocal”. Condiția pusă ca să lanseze o melodie cu Vulpița