Mihai Trăistariu s-a răzgândit! Vrea să participie la Eurovision România 2019

Publicat: 12/02/2019 | 21:55

Mihai Trăistariu s-a răzgândit! Vrea să participie la Eurovision România 2019 și așteaptă decizia producătorilor.

Mihai Trăistariu a anunțat că vrea să participe la finala Eurovision România 2019, după ce în urmă cu câteva săptămâni spunea că renunță, acuzând nereguli la concurs. Anunțul vine după ce artistul a mărturisit că melodia lui a fost acceptată la Eurovision Belarus. (CITEȘTE ȘI: POZA VECHE POSTATĂ DE MIHAI TRAISTARIU CU ANDRA MARUȚĂ! DA, E ADEVĂRAT)

„Aștept decizia TVR. Se pare că regulamentul permite acest wild card, care m-ar ajuta să revin în concurs.”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru click.ro.

Mihai Trăistariu s-a retras de la Eurovision România

În ciuda faptului că se afla printre semifinaliști, artistul a luat această decizie radicală din cauza unor motive incredibile.Mihai Trăistariu a spus mereu lucrurilor pe nume și așa a făcut și acum când și-a anunțat retragerea de la Eurovision. Artistul le-a dezvăluit fanilor motivele pentru care a luat această decizie radicală, în ciuda faptului că se afla printre semifinaliști. (VEZI ȘI: MIHAI TRĂISTARIU VREA SĂ FIE CRIOGENAT: ”SUNT ÎNGROZIT DE MOARTE!”)

”În urma unei evaluări complete a Concursului Eurovision Romania 2019, organizat de TVR, am decis să mă retrag din competiție. Eurovision este concursul care mi-a dat aura de artist în 2006, atunci când am obținut pentru România cel mai mare punctaj din istorie și un succes răsunător cu piesa Tornero, în peste 35 de țări.

Acest lucru m-a motivat pe parcursul carierei mele de artist și mi-a arătat că visul poate fi împlinit, dacă ești dispus să lucrezi pentru asta. M-am înscris anul acesta în preselecții cu piesa Baya, reușind trecerea în Semifinale […]Pentru că, în acest moment, nu mai am încredere în obiectivitatea organizatorilor concursului Eurovision România, data fiind situația neclară, din start, în ceea ce privește concurenții înscriși – cei care au trecut preselecțiile și cei care au fost favorizați ulterior – am decis să mă retrag. Nu pot continua un drum care prezinta multe ‘mistere’

Mulțumesc fanilor care m-au susținut întotdeauna și care sunt alături de mine și de muzica mea și le promit că pentru mine, Eurovision rămâne o poveste … fără sfârșit!”, a scris Mihai Trăistariu pe contul său de Facebook.

Citește și...