Milionăreasă, găsită moartă pe plajă în Mamaia. Cine este + ce afaceri avea

Publicat: 14/05/2019 | 12:59

Descoperire macabră, astăzi dimineață, pe plaja din fața hotelului Vega din Mamaia. Trupul unei femei înecate a fost văzut de un trecător, iar acesta a anunțat autoritățile. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD, însă medicii nu au mai putut face nimic și au constatat decesul. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unor informații uluitoare referitoare la identitatea femeii și le prezintă în exclusivitate.

Surprinzător, lângă trupul femeii plutea și poșeta acesteia, ceea ce s-a dovedit esențial pentru identificarea cadavrului. Femeia avea 46 de ani și este din București. Dar, între timp, a apărut informația-bombă din apropierea anchetei. Se pare că femeia decedată este soția unui milionar, iar polițiștii nu exclud – ca ipoteză de lucru – o posibilă sinucidere. În acest moment, ancheta este în curs de desfășurare. (CITEȘTE ȘI: LOGODNICUL UNEI CELEBRE PREZENTATOARE TV ȘI-A LĂSAT AMANTA ÎNSĂRCINATĂ!)

“Medicii au constatat decesul persoanei. Este vorba despre o femeie neidentificată la momentul intervenției”, au precizat reprezentanții ISU Dobrogea.

Biletul de adio

Într-un bilet de adio pe care l-ar fi lăsat femeia este făcută o dezvăluire șocantă. Ea ar fi scris: ”Soțul meu mă droga de 30 de ani…”, ceea ar confirma sinuciderea și, mai mult, ar deschide noi piste în ceea ce privește relația pe care aceasta o avea cu soțul ei. Bineînțeles că o astfel de traumă poate afecta pe oricine, iar femeia, în ultimă instanță – mergând pe firul acestei ipoteze -, ar fi clacat și ar fi ales să-și pună capăt zilelor. (NU RATA: BANCA I-A EXECUTAT SILIT CASA FOSTEI LUI BĂNICĂ JR.!)

Milionăreasa deținea două firme

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a descoperit că femeia decedată – S.M.G., soție de milionar – avea două firme, aparent niciuna dintre ele nefiind profitabilă. Femeia era născută la data de 25 noiembrie 1972 și domicilia în București. Din informațiile obținute, soțul femeii decedate se îndreaptă chiar acum către Constanța. Una dintre firmele deținute de S.M.G. a fost implicată într-un dosar de înșelăciune în urmă cu trei ani.

Trupul femeii a fost descoperit, la primele ore ale dimineții, de un bărbat care alerga pe plajă și care a alertat autoritățile. Femeia era îmbrăcată cu o bluză neagră, pantaloni în dungi și încălțată în espadrile. Cadavrul plutea cu fața în jos, la țărm. (NU RATA: RĂZVAN BOTEZATU A ÎNCERCAT SĂ SE SINUCIDĂ CU UN PUMN DE PASTILE!)

Rămâne de văzut ce alte informații vor ieși la lumină în orele următoare, iar ancheta se dovedește a fi una extrem de complicată și, totodată, delicată. În momentul de față, anchetatorii nu abandonează nicio pistă.

 

 

Citește și...