Banca i-a executat silit casa fostei lui Bănică Jr.!

Publicat: 13/05/2019 | 23:16

Lovitură neașteptată pentru fosta iubită a lui Ștefan Bănică Junior! Banca este pe cale să-i ia locuința Cameliei Constantinescu, nimeni alta decât femeia care are un copil cu celebrul artist, după ce nu a rambursat un credit obținut în urmă cu mai mulți ani. (Cel mai bine platit job din București) Instanța a aprobat executarea silită cerută de instituția bancară, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă detaliile.

Numai în pielea Cameliei Constantinescu, fosta parteneră de viață a lui Ștefan Bănică Junior, să nu fii! A fost dată în judecată de Banca Comercială Română, în urmă cu mai mulți ani, iar instanța a dat decizia: a aprobat executarea silită a femeii, alături de actualul partener de viață, care a fost girant! (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) Și este vorba de o sumă ”măricică”, peste 70.000 de euro! (CITEȘTE ȘI: ANTENA 1 A FĂCUT ANUNȚUL DESPRE VIITORUL LUI ȘTEFAN BĂNICĂ JR)

Condiții în care Camelia Constantinescu ar putea pierde locuința în care stă cu noul partener! Asta dacă nu face rost de banii necesari pentru a acoperi împrumutul făcut în urmă cu 12 ani.

Decizia, fără cale de atac!

Iată care este soluția pe scurt: ”Admite cererea de încuviințare a executării silite formulată de Biroul Executorilor Judecătorești Asociați Cătălin Vișan și Manuel Andrei Dorcioman, privind pe creditoarea Banca Comercială Română SA și pe debitorii Constantinescu Camelia Teodora și Schally Alexandru Romuald. (VEZI ȘI:LAVINIA PÂRVA, SUPER-SEXY ÎN ULTIMUL TRIMESTRU DE SARCINĂ)

Încuviințează executarea silită a titlului executoriu reprezentat de actul de adjudecare din 30.01.2019, emis de Biroul Executorilor Judecătorești Asociați Cătălin Vișan și Manuel Andrei Dorcioman în dosarul de executare nr. 2741/2018, pentru predarea silită a imobilului situat în (…), și pentru recuperarea cheltuielilor de executare, prin toate formele de executare prevăzute de lege.

Ia act ca în baza art. 898 alin. (2) Cod procedură civilă, dacă debitorii lipsesc sau refuză să deschidă, executorul judecătoresc are dreptul de a patrunde forțat în imobilul a cărui predare se solicită, cu ajutorul agenților forței publice sau al reprezentanților Jandarmeriei, fără a fi necesară autorizarea instanței”.

Iar decizia este definitivă, fără cale de atac pentru fosta iubită a lui Ștefan Bănică Junior. (CITEȘTE ȘI: ADEVĂRUL A IEȘIT LA IVEALĂ: „ȘTEFAN BĂNICĂ JR. ȘI MIHAELA RĂDULESCU AU FOST ÎMPREUNĂ LA FILM”)

Camelia, proces și cu Ștefan Bănică!

Camelia Constantinescu și Ștefan Bănică Junior au ajuns la proces, iar artistul a câștigat, anul trecut. Femeia care i-a dăruit un băiat i-a cerut, printre altele, celebrului cântăreț o mărire a pensiei alimentare. Ea a înaintat acțiunea la Judecătoria Sectorului 2 București, unde a pierdut. (NU RATA: AVEM CELE MAI NOI IMAGINI CU GRAVIDUȚA LAVINIA!)

Camelia Constantinescu a motivat prin faptul că băiatul a crescut și are nevoie de mai mulți bani pentru a-l întreține. Dar completul de judecată a hotărât să respingă cererea, ba chiar a obligat-o pe femeie să îi plătească fostului ei iubit toate cheltuielile de judecată, care s-au ridicat la 3.100 de lei.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...