Logodnicul unei celebre prezentatoare TV și-a lăsat amanta însărcinată!

Publicat: 13/05/2019 | 23:07

Chiar în aceste zile se desfășoară ultima ”super-telenovelă” din lumea bună, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, este din nou pe fază, ca de fiecare dată, și vă prezintă informații senzaționale. (Cel mai bine platit job din București) Scenariul este incitant, iar personajele au ”nume” și prestează ”high-level”. Este vorba despre o celebră prezentatoare TV – al cărei nume se leagă, în ultima vreme, de Pro TV –  și de un logodnic care, cum se spune, a călcat ”strâmb”. Toți cei din jurul lor erau siguri că logodna avea să fie urmată de o nuntă ca-n povești, numai că realitatea se prezintă cu totul altfel. (CITEȘTE ȘI: ANNA LESKO, ÎMBRĂȚIȘĂRI NĂVALNICE ȘI SĂRUT PE ȘEST CU UN CUNOSCUT ”TRIPOD” DIN SHOWBIZ)

Prezentatoare frumoasă și senzuală, conexiune media cu Pro TV, logodită cu un director general al unei companii financiare. Relația lor sentimentală se derulează de aproape cinci ani, iar perspectivele, la o primă vedere, păreau optimiste, dublate de o iubire necondiționată. Totuși, surpriza este uriașă, iar informațiile obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, fac ca totul să capete o altă interpretare. Și, din păcate, nu una care să prezinte o poveste romanțată, în care finalul este punctat de sintagma ”și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”.  (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!)

La sfârșitul anului trecut explodează ”bomba”

Când totul părea desprins dintr-un scenariu de poveste, a explodat o ”bombă” care a schimbat toate datele problemei. Iar apropiații celor doi au rămas… mască. Senzuala prezentatoare TV află ceea ce nu și-ar fi dorit să afle niciodată, și anume că iubitul ei logodnic a înșelat-o. Și nu este vorba despre o relație pasageră, apărută ca urmare a unei izbucniri erotice de moment, ci de ceva cu mult mai serios. Amanta logodnicului a rămas însărcinată și, mai mult, a născut și o fetiță. (CITEȘTE ȘI: ACUZAȚII DE ȘANTAJ ȘI PORNOGRAFIE INFANTILĂ ÎN CEL MAI NOU SCANDAL SEXUAL DIN MUZICA POPULARĂ)

Firește că, în astfel de condiții, mult-așteptata nuntă rămâne doar la stadiul de ipoteză. Încă nu se știe dacă și ”iertarea face parte din legile omenești” în ceea ce îi privește pe cei doi logodnici. Senzuala prezentatoare este ”lovită” direct în amorul propriu, iar încrederea în logodnicul său s-a spart în mii de cioburi. Vorba cântecului: ”Iubire, bibelou de porțelan, obiect de preț cu existența efemeră…” (VEZI ȘI AICI: MĂDĂLINA GHENEA S-A LOGODIT A PATRA OARĂ?!)

Amanta logodnicului, creatoare a unui brand de bijuterii

”Super-telenovela” sentimentală are toate ingredientele pentru a ține lumea cu sufletul la gură. Bineînțeles, nu lipsesc întrebările care ar putea să lămurească aspecte esențiale. Îl va ierta frumoasa prezentatoare TV pe logodnicul care a călcat strâmb? Va reveni acesta, spășit, în brațele sale? Sau va fi subjugat, iremediabil, de farmecele amantei?

Dar povestea se complică, iar suspansul crește. Celebră creatoare a unui brand de bijuterii, femeia a fost căsătorită cu un afacerist milionar, cunoscut, firește, în lumea bună. Cei doi aveau împreună și un băiețel, numai că mariajul s-a sfărâmat după ce businessman-ul milionar a aflat că soția l-a înșelat cu respectivul director general al unei mari companii financiare. (NU RATA: AVEM IMAGINI DE ULTIMĂ ORĂ CU IUBITUL LUI BRIGITTE. I-A EȘUAT IMPLANTUL DE PĂR LUI PASTRAMĂ!)

Notele de dramatism monden sunt inevitabile. Soția părăsită își crește singură fetița, iar logodnicul frumoasei prezentatoare TV  al cărei nume a fost legat, în ultima vreme, de Pro TV, nu și-a asumat paternitatea. Suplimentar, încearcă să o împace pe prezentatoarea TV, iar ”super-telenovela” merge mai departe. Bineînțeles, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă va ține la curent cu toate detaliile și cu multe alte informații în exclusivitate.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...