Mădălina Ghenea s-a logodit a patra oară?!

Publicat: 12/05/2019 | 23:08

Dacă Matei Stratan se concentrează pe viața profesională după despărțirea de Mădălina Ghenea, se pare că supermodelul îmbină cu succes cariera și viața personală. (Cel mai bine platit job din București)  După mai bine de o lună de când au apărut, în dailymail.co.ukfotografiile cu Mădălina Ghenea și noul iubit, Vito Schnabel, un celebru milionar de 32 de ani, CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, vă dezvăluie noi detalii din viața celor doi. Mădălina Ghenea s-a logodit a patra oară? (Citește și: Mădalina Ghenea s-a despărțit de fiul lui Mr. Cash!)

După o relație tumultuoasă, cu despărțiri și împăcări, Mădălina Ghenea și Matei Stratan, milionarul cu care are o fetiță, au decis că este mai bine să meargă pe drumuri separate. Imediat ce au luat această decizie, Mădălina și-a luat fetița, dar și pe mama ei, ca să aibă grijă de micuță, și s-au mutat în Italia, acolo unde mergea foarte des în ultima vreme. Bineînțeles, totul s-a petrecut cu acordul tatălui, Matei, care o vizitează pe fetiță de câte ori are ocazia. (Citește AICI mai multe detalii)

Mădălina Ghenea a cunoscut-o pe mama celebrului milionar

În primele zile din aprilie apăreau imaginile senzaționale, surprinse în St. Barts. Dealerul de artă Vito Schnabel, proprietar al unei celebre galerii care îi poartă numele  – deschisă în 2015 – și fondator al Vito Schnabel Projects (2003), a fost fotografiat sărutându-se pasional cu nimeni alta decât… Mădălina Ghenea. (Vezi AICI) De atunci, nu au mai apărut imagini cu ei împreună, și niciunul nu a dorit să facă vreun comentariu. Nu au negat, dar nici nu au confirmat relația. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) 

CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, are însă informații că relația celor doi este una cât se poate de serioasă, deoarece Vito, celebrul milionar american, i-a prezentat-o mamei sale pe frumoasa româncă. Ceea ce nu ar exclude posibilitatea ca îndrăgostiții să se fi logodit. Potrivit imaginilor postate pe rețelele de socializare, cei doi au mers în America, milionarul profitând că era ziua mamei sale, pentru a i-o prezenta pe româncă. Printre alte activități, au făcut și turul unei mlaștini celebre din Louisiana, Mădălina filmându-se în timp ce se juca cu un șarpe.

Mădălina Ghenea a fost în America alături de noul ei iubit
Vito Schnabel şi Mădălina Ghenea s-au distrat în natură

Este cunoscut că Mădălina Ghenea s-a logodit cu ultimii trei parteneri, încă de pe la începutul relațiilor. Cu Gerard Butler s-a iubit aproximativ doi ani, apoi și-a declarat și chiar tatuat iubirea pentru Philipp Plein, relație care a durat doar câteva luni, iar cu tatăl fetiței sale, Matei Stratan, a lăsat să se înțeleagă, în mai multe rânduri, că s-ar fi căsătorit. Ceea ce s-a dovedit mai târziu că a fost doar un zvon, declarând chiar ea că nu a fost niciodată măritată.

Rămâne de văzut cât timp va rezista relația dintre Mădălina Ghenea și Vito Schnabel. Mai ales că, în ultima perioadă, vedeta noastră a dat semne că poate fi geloasă, iar milionarul este un bărbat arătos și, cu siguranță, nu duce lipsă de admiratoare. (Citește și: Noul iubit milionar al Mădălinei Ghenea are ”rădăcini” în România și a fost arestat pentru trafic de droguri)

Cine este noul iubit al Mădălinei Ghenea

Fondatorul Vito Schnabel Projects (2003, New York) are origini românești. Mai exact, străbunicii milionarului cu care Mădălina Ghenea a fost surprinsă în ipostaze tandre pe o plajă din St. Barts sunt români. Esther Greenberg, bunica lui Vito Schnabel, s-a născut în anul 1930 la New York, după ce părinții acesteia au emigrat în S.U.A.

În septembrie 2017, Vito Schnabel a fost arestat pentru deținere și distribuție de substanțe stupefiante, la festivalul Burning Man, organizat în Nevada. Schnabel a fost prins în timp ce încerca să vândă ciuperci halucinogene unor participanți la festival. La scurt timp după reținere, actualul iubit al Mădălinei Ghenea a fost eliberat pe cauțiune.

Nu cu mult timp în urmă, milionarul de 32 de ani s-a despărțit de frumoasa Amber Heard, actriță și fotomodel american. Despărțirea a devenit ”realitate” imediat după ce Amber Heard a fost surprinsă sărutându-se cu regizorul argentinian Andrés Muschietti.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...