Ministrul Economiei a anunțat redeschidere mall-urilor! Spațiile de joacă și cinematografele rămân în așteptare

Autor:
Publicat: 02/06/2020 | 22:38
Ministrul Economiei a anunțat redeschidere mall-urilor! Spațiile de joacă și cinematografele rămân în așteptare

Ministrul Economiei, Virgil Popescu a anunțat că mall-urile o să fie deschise pe data de 15 iunie, în ipotez în care numărul cazurilor de coronavirus rămâne în trendul descendent înregistrat în ultimele zile. Dacă nu o să existe o nouă explozie de cazuri de persona contaminate, mall-urile o să fie libere să își primească clienții.

Astăzi, ministrul sănătății au avut o întâlnire cu premierul Ludovic Orban și cu membrii Asociației Investitorilor de Real Estate din România. În urma discuțiilor avute s-a decis redeschiderea mall-urilor la data de 15 iunie, dacă circumstanțele sunt favorabile.  (CITEȘTE ȘI: RAED ARAFAT, NOI PRECIZĂRI DESPRE MĂSURILE DE RELAXARE CE ÎNCEP LA DATA DE 1 IUNIE. „MĂSURA IZOLĂRII LA DOMICILIU RĂMÂNE ÎN VIGOARE PENTRU CEI CARE SE ÎNTORC ÎN ȚARĂ”)

De asemenea, Virgil Popescu a mai declarat că, deocamdată, nu a fost luată în calcul și redeschiderea cinematografelor și a spațiilor de joacă pentru copii din mall-uri. (VEZI ȘI: LUDOVIC ORBAN LE DĂ O VESTE EXCELENTĂ ROMÂNILOR: „VOM ACORDA PÂNĂ LA 30% DIN SALARIUL BRUT, PENTRU 3 LUNI, COMPANIILOR CARE VOR ANGAJA OAMENI AFLAȚI ÎN CĂUTAREA UNUI LOC DE MUNCĂ”)

„Alături de premierul Ludovic Orban am avut astăzi o întâlnire cu membri ai Asociației Investitorilor de Real Estate din România. Aceștia ne-au prezentat problemele cu care s-au confruntat în această perioadă de criză. Drept urmare, în urma discuțiilor avute am stabilit, că în cazul în care situația epidemiologică ne va arăta că numărul persoanelor infectate scade, vom deschide mall-urile cu data de 15 iunie.

Însă, pentru moment, nu luăm în calcul ca din data de 15 iunie să fie deschise cinematografele și locurile de joacă, din interior. Ușor, ușor se vor da măsuri de relaxare, pentru a ajuta la revitalizarea economiei, pentru ca viața să revină la normalitate”, a anunțat ministrul Virgil Popescu, potrivit Digi24 .