Mioara Roman, internată în spital. Fiica sa, Oana Roman, a spus ce se întâmplă cu ea

Publicat: 26/03/2019 | 13:49

În vârstă de 78 de ani, Mioara Roman a fost internată astăzi într-un spital din București. Fiica ei, Oana, a însoțit-o și s-a asigurat că are tot ce îi trebuie. Aflată în salonul mamei sale, fiica fostului premier a făcut public un anunț, dar și imagini din clinica privată în care se află femeia care ia- dat viață.

Mioara Roman, internată într-un spital privat

Oana Roman și-a dus mama la spital, ca să îi fie făcute mai multe analize, pentru că nu se simte prea bine. Vedeta nu a oferit alte informații în plus în legătură cu starea de sănătate a Mioarei Roman, dar a subliniat că nu e nimic grav. Ele s-au filmat în clinica privată și de unde fosta soție a lui Petre Roman va fi mâine externată.

“Astăzi am venit cu mama la Spitalul Sanador să o internez pentru o zi ca să-i facă niște analize și investigații, pentru că nu se simțea prea bine. Dar nu e nimic grav. Iar totul e curat și bine”, a spus fiica Mioarei Roman într-una dintre filmările postate pe Instagram Stories.

Clinica privată este aceeași în care Andreea Bălan a adus-o pe lume pe a doua fetiță a cuplului, respectiv pe 4 martie 2019. La naștere, Clara Maria cântărea 3,190 kg, avea 49 cm și a primit nota 10 din partea medicilor. Din nefericire, cântăreața de 34 de ani a făcut stop cardio-respirator, la scurt timp de la operația de cezariană. Situația a fost însă gestionată cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România.

Luna viitoare, pe 19 aprilie, Mioara Roman va împlini 79 de ani. În urmă cu câteva zile, Oana Roman şi soțul ei, Marius Elisei, au ajuns la spital şi cu fiica lor. Isabela a răcit și făcea febră, așa că părinții ei au decis să meargă să fie consultată de un medic. “După mai bine de un an în care Isa n-a mai făcut deloc febră și n-a mai răcit, am ajuns din nou la doctor. Sperăm că totul o să fie bine”, a anunțat Oana Roman pe rețelele de socializare.

Citește și...