Mirabela Dauer a renunțat la concertele din România. Vedeta se relaxează în Las Vegas

Publicat: 18/09/2018 | 08:54
Mirabela Dauer a renunțat la concertele din România. Vedeta se relaxează în Las Vegas

Mirabela Dauer a renunțat la concertele din România pentru a se relaxa în Las Vegas. Toamna este un anotimp profitabil pentru artiștii autohtoni, ei fiind prezenți la tot felul de festivaluri pe care le organizează primările din diferite zone ale țării. Iar onorariile nu sunt de lepădat. Totuși, Mirabela Dauer a întors spatele unor oportunități financiare și a plecat în SUA.

S-a deschis sezonul concertelor pe plaiurile mioritice, numai că Mirabela Dauer – a ajuns la respectabila vârstă de 71 de ani! – și-a luat concediu și a plecat în Statele Unite ale Americii. Presupunem că artista nu a dorit să-și plaseze numele pe afișele unor concerte în carte prestează tot felul de vedete pestrițe, așa că a preferat să ia o pauză și să se relaxeze. Mirabela Dauer va sta o lună în America, alături de unii dintre bunii ei prieteni stabiliți peste ocean.

Citește și ”Mirabela Dauer, în lacrimi la TV!”

Mirabela Dauer a dat concertele din România pe relaxarea de peste ocean

Artista pleacă o dată pe an în America. Prietenii îi organizează o a doua petrecere de ziua ei, chiar dacă asta se întâmplă cu destul întârziere, artista fiind născută pe 9 iulie. Dar gestul contează și, așa cum se spune, mai bine mai târziu decât niciodată.

Citește și ”Mirabela Dauer, trasă în țeapă de cei mai buni prieteni!”

 

Citește și...