Mirabela Dauer spune tot adevărul despre muzica românească, duminică, la TVR 2!

Publicat: 22/11/2018 | 11:59

Galele realizate de Paul Surugiu-Fuego la TVR 2 sunt din ce în ce mai spectaculoase, reușind să suprindă prin profesionalismul pus de toată echipa în realizarea lor, dar și prin calitatea invitaților și a momentelor prezentate. Fuego ne prezintă artiștii dragi ai țării, având un cuvânt bun despre fiecare, punând în valoare carierele lor și reușitele profesionale. Toate pentru că România are nevoie de o astfel de producție, care să evidențieze calitatea unor personalități ce ne fac zi de zi mândri, precum și a muzicii valoroase ce ne alină sufletele.(CITEȘTE ȘI: EL ESTE ”TATAIE”, ȘEFUL DIN UMBRĂ AL GREVIȘTILOR DE LA METROU!)

Duminica aceasta, de la ora 15.00, pe TVR 2, în cadrul emisiunii DRAG DE ROMÂNIA MEA!, veți avea parte de momente de sinceritate din partea Mirabelei Dauer, care ne va spune ce înseamnă cu adevărat un artist al zilelor noastre, cu dezinvoltura caracteristică. Artista va primi trofeul ETERNITATE și va avea parte de mai multe suprize emoționante din partea lui Fuego, amândoi având lacrimi în ochi. Ne vom bucura astfel de cele mai frumoase refrene ale artistei, reactualizate, dar și de un minunat duet alături de moderator. De asemenea, emoție ne va aduce și Doina Spătaru, celebra artistă care va povesti despre însemnătatea televiziunii în viața sa artistică.(NU RATA, AICI: DITAMAI MILIONARUL A ADORMIT ÎN RESTAURANT CU PAHARUL ÎN FAȚĂ!)

Mirabela Dauer spune tot adevărul despre muzica românească

Carmen Trandafir va merge în copilărie, cu piesa sa de debut, aducând ulterior un omagiu profesoarei sale dragi, împreună cu Fuego. Marea sportivă Doina Melinte va primi trofeul ETERNITATE, Ștefania Iacob, o tânără folkistă, ne va arăta lumea artistică prin ochii ei, iar marele actor George Mihăiță va povesti despre ce înseamnă o viață de actor, despre minunile carierei lui și despre secretele ascunse ale noii sale cărți. Șlagăre marca Fuego vor răsuna duminică, la TVR 2, alături de trupa Supermarket și baletul Florin Mariș.(NU RATA, AICI: FOSTUL SENATOR CICI A TĂBĂRÂT PE IUBITA LUI ÎNTR-UN BAR, IAR NOI AVEM FILMĂRILE!)