Mircea Badea, provocat să urce din nou în ring după ce a fost făcut KO de Tedi Emi! Cine i-a lansat invitația

Publicat: 13/02/2019 | 15:53

La nicio lună de când a fost făcut KO de Tedi Emi, Mircea Badea a fost provocat să urce din nou în ring! Invitația nu i-a fost lansată doar lui, ci și lui Giani Kiriță, care se află în Republica Dominicană, unde se filmează cel de-al treilea sezon al emisiunii “Exatlon România”. Cum are un rol foarte important în show-ul de la Kanal D, cel mai probabil, fostul fotbalist nu va putea să onoreze prea curând provocarea. Vă reamintim că el a suferit un șoc pe platourile de filmare atunci când a aflat că mama lui este bolnavă.

Citește și: Ieșire violentă a lui Traian Berbeceanu la adresa lui Mircea Badea: ”Prostovanul merita bătut, dar nu în ring, pe stradă!” Cum a reacționat vedeta de la Antenă VIDEO

Rănile suferite de Mircea Badea în timpul meciului cu motociclistul Teodor Emi nu s-au vindecat complet, dar deja Daniel Chirița, antrenorul echipei Naționale a Artiștilor, i-a aruncat mănușa de box. Anunțul a fost făcut de Florin Stănică, managerul acestuia, pe o rețea de socializare. E drept, primul pe care l-a provocat este Giani Kiriță.

“Azi, la conferința de presă Oss Fighters, Daniel Chirița, antrenorul echipei Naționale a Artiștilor, i-a aruncat mănușa lui Giani Kiriță. Să vedem dacă acceptă provocarea.
Dacă nu acceptă. rămâne Mircea Badea 😂😂😂”, a  scris managerul și impresarul lui Daniel Chiriță pe pagina lui de Facebook.

Citește și: A apărut hit-ul anului, după ce Mircea Badea a pupat podeaua ringului! ”Dormi, dormi, puiul mamii!” Râzi de intri în corzi dacă asculți versurile VIDEO

Citește și...