Mircea Badea, reacție incredibilă după ce Rareș Bogdan a fost suspendat de la Realitatea TV! Ce a spus despre Oreste la miezul nopții

Publicat: 22/11/2018 | 09:52
Mircea Badea, reacție incredibilă după ce Rareș Bogdan a fost suspendat de la Realitatea TV! Ce a spus despre Oreste la miezul nopții

Mircea Badea a făcut o declarație surprinzătoare în legătură cu situația în care se află realizatorul Rareș Bogdan, care a fost suspendat de la Realitatea TV printr-un SMS, dar și în legătură cu Oreste, cel care i-a fost prieten mulți ani. Fanii, dar mai ales criticii prezentatorului de la Antena 3 au rămas muți de uimire când au auzit comentariile acestuia.

Citește și: Cozmin Gușă & Rareș Bogdan au rupt tăcerea exclusiv pentru CANCAN.ro. Războiul declarațiilor: ”Sper să-i vină mintea la cap lui Rareș!” / ”E jignitor! Cozmin mi-a trimis un sms în care…”

Mircea Badea, reacție incredibilă după ce Rareș Bogdan a fost suspendat de la Realitatea TV

Deși ne-a obișnuit cu declarații tranșante pe orice subiect, Mircea Badea a adoptat o atitudine total neașteptată când a fost întrebat de numeroși oameni ce părere are despre suspendarea lui Rareș Bogdan de la Realitatea TV, dar și despre cazul lui Oreste. În cadrul emisiunii pamflet pe care o moderează la Antena 3, el a subliniat că nu mai suportă întrebarea și a mărturisit că, deocamdată, este mai inteligent să nu spună niciun cuvânt în legătură cu această situație delicată în care se află Rareș Bogdan și Oreste.

“Mă tot întreabă cetățenii dacă nu fac totuși nicio referire. Bun. Nu mai pot cu întrebarea. Deocamdată, nu, asta este și singura data. Nu mă mai întrebați! Dar de ce nu? Pentru că așa e inteligent. Deocamdată, nu, inteligent este ca, deocamdată, să nu zic absolut nimic”, a declarat Mircea Badea în cadrul emisiunii “În gura presei”.

Citește și...