INNA s-a ”închis” în sală pentru a învăța mișcările dansului contemporan!

Publicat: 31/05/2019 | 13:40

Mișcări de dans contemporan și acrobație în cel mai recent videoclip al renumitei artiste. INNA lansează „Te Vas”, cel mai recent single inclus pe albumul „YO”, compus integral de artistă.(CITEȘTE ȘI: A MURIT CIUMECU’, UNUL DINTRE LEGENDARII ”MAFIOȚI” AI ROMÂNIEI! FOSTUL MARINAR PATRONA O ECHIPĂ DE FOTBAL ȘI ERA ”TOVARĂȘ” CU PREMIERUL)

Pentru „Te Vas”, artista filmase deja un videoclip, însă și-a dat seama că nu se potrivește cu ce simțea, cu mood-ul piesei și al albumului, așa că a decis să filmeze un altul. INNA și-a dorit să susțină mesajul piesei prin mișcări de dans contemporan, așa că a început să se antreneze în sala de dans, dar și cu un acrobat.(NU RATA, AICI: CEL MAI ”NEBUN” CUPLU DIN SHOWBIZ ȘI-A RETRAS DIVORȚUL DE LA JUDECĂTORIE!)

Artista a petrecut 5 zile în sala de dans și două zile în sala pentru acrobație, pentru a învăța mișcările spectaculoase care apar în clip. „Te Vas” a fost lansat în exclusivitate pe billboard.com.

Și pentru că a vrut să își surprindă fanii, artista a mai lansat încă două videoclipuri de pe album, în aceeași zi. „Fuego” și „Gitana” au fost lansate întâi pe www.yosoyinna.com, acolo unde fanii pot descoperi conținut exclusiv despre artistă.(NU RATA, AICI: PREZENTATOAREA DE LA ANTENĂ SE MĂRITĂ CU EX-IUBITUL LUI LAURETTE?!)

„Este una dintre piesele mele de suflet, deși îmi plac toate de pe acest album, o poveste pasională de dragoste. Mi-am dorit ca videoclipul să fie diferit față de altele de pe albumul „YO”. Sunt foarte bucuroasă de cum a ieșit și le mulțumesc celor de la NGM Creative, dar și lui Istvan”, a spus INNA.

Mișcări de dans contemporan și acrobație în cel mai recent videoclip INNA, „Te Vas”!

În videoclipul „Fuego”, INNA poartă o rochie superbă de la Dolce & Gabbana, de inspirație latino, iar în videoclipul „Gitana”  are o ținută gipsy full Gucci. INNA a lansat până acum 4 piese de pe albumul „YO”: „RA”, „Iguana”, „Sin Ti” și „Tu Manera”. Acesta din urmă este inclus pe coloana sonoră a serialului „Grand Hotel” de la ABC, produs de Eva Longoria.

Platforma Global, formată din Global Records, casă de discuri, Global Booking, agenție de impresariat și organizare de evenimente și Global Talent United, agenție de talente care reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Delia, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Nicoleta Nucă, Vanotek, Alina Eremia, AMI, Minelli, 5Gang, DJ Project, Gran Error, SICKOTOY și influenceri de referință precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Gina Pistol, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu și mulți alții.

Citește și...