Misha șochează cu noul look! Imagini în exclusivitate

Publicat: 22/01/2019 | 23:06

Misha a fost la dentist ”sub acoperire”. Fosta soție a lui Connect-R șochează însă cu noul look. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, acum, cele mai recente imagini cu artista… devenită brunetă!

(VEZI AICI: MISHA ARE COȘMARURI DUPĂ DIVORȚ?! PRIMELE IMAGINI CU TATUAJUL SECRET)

Misha și-a obișnuit deja fanii cu schimbările surprinzătoare de look. Artistei îi place să “jongleze” cu imaginea ei și pare că îi stă bine cu orice fel de coafură și machiaj. În urmă cu ceva timp, blondina s-a ras în cap și îi stă superb.

Peruca o schimbă radical pe Misha. Părul lung cu breton, brunet, o prinde, însă, perfect pe cântăreață. Recent, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe fosta soție a lui Connect-R în timp ce părăsea o clinică de stomatologie din zona Pipera.

Misha a ales, acum, o perucă brunetă!

Îmbrăcată super-elegant, Misha a mers la dentist ”sub acoperire”, de data asta brunetă, în așa fel încât să nu iasă în evidență. A ieșit în timp ce-și butona telefonul, s-a urcat în mașină și s-a îndreptat spre casă, unde o aștepta, probabil, fiica ei, Maya.

(CITEȘTE ȘI: MISHA S-A PUS PE TREABĂ DUPĂ DESPĂRȚIREA DE CONNECT- R)

Cert este că artista este neînfricată când vine vorba de schimbări de look și are noroc pentru că îi stă bine cu absolut orice fel de imagine. Iar mărturie în acest sens stau diversele peruci cu care s-a afișat de-a lungul timpului!

Mishei îi stă bine cu orice fel de coafură și machiaj

A devenit soția lui Connect-R în vara lui 2013

Misha, pe numele din buletin Mihaela Sotrocan, este o artistă din România. Ea s-a căsătorit civil cu Connect-R pe 24 iulie 2013, iar, în septembrie, 2014, ei și-au jurat credința și iubire în față lui Dumnezeu. Când și-au unit destinele, el avea 31 de ani, iar ea, 22.

Nașii cuplului au fost Pepe și Raluca. Ștefan Mihalache, pe numele de scenă Connect-R, s-a născut pe 9 iunie 1982 în București. El este actor și artist de hip-hop, dance și pop, de etnie romă. Cei doi artiști au devenit părinți pe 25 ianuarie 2014. Fiica lor poartă numele Maya.

(NU RATA: INFORMAȚII NEȘTIUTE DESPRE DIVORȚUL DINTRE CONNECT-R ȘI MISHA)

Din păcate, după patru ani de mariaj, Connect-R și Misha au divorțat în mare secret, respectiv în vara lui 2017. Anunțul despărțirii a fost făcut public în 14 august 2018, de cunoscutul cântăreț, pe contul lui de Instagram.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...