Misty dă cărțile pe față! Adevărul despre cum a început relația cu Keo. „El a făcut primul pas, eu n-aş fi îndrăznit”

Autor:
Publicat: 28/07/2020 | 19:02

Misty și Keo trăiesc de ceva timp o poveste de dragoste. Recent, actuala soție a cântărețului a povestit cum a început totul întrei ei și cine a făcut primul pas.

Acum câțiva ani showbiz-ul a fost zguduit de un scandal monstru care i-a avut ca protagoniști pe Keo, Andreea Bălan și Misty. Totul a început atunci când Andreea Bălan a aflat că iubitul ei de la acea vreme, Keo, o înșela de ceva timp. (CITEȘTE ȘI: MISTY A SPUS ADEVĂRUL DESPRE BURTICA SUSPECTĂ DE GRAVIDĂ: “ÎNTR-UN VIITOR APROPIAT”. IUBITA LUI KEO A FOST COPLEȘITĂ DE MESAJELE FANILOR)

După ce toate lucrurile au ieșit la suprafață Keo a decis să rămână alături de Misty. Atunci totată lumea se întreba cum a început relația lor și de cât timp se vedeau pe la spatele Andreei Bălan. La câțiva ani de la acel eveniment, Misty a decis să facă lumină și a povestit cum l-a cunoscut pe Keo și cum au început să iasă împreună.

„El a făcut primul pas”

Misty, actuala iubită a lui Keo, a povestit recent despre începuturile relației cu acesta. Vedeta a mărturisit că atunci când l-a cunoscut pe Keo era încă minoră și a fost fascinată de el din prima secundă. (VEZI ȘI: KEO, MESAJ TRANȘANT DESPRE CĂSĂTORIA CU MISTY: ”E DE 100 DE ORI MAI PUTERNIC DECÂT O HÂRTIE”)

„Eram puştoaică, aveam 17 ani la vremea aceea şi jucam într-un serial pentru un post de televiziune. Am fost invitată la o emisiune şi acolo era şi Keo, care cânta. Mai mult, pot să spun că a făcut primul pas, eu n-aş fi îndrăznit.

La un moment dat l-a trimis pe toboşarul lui de la vremea aceea să-mi ceară numărul lui de telefon. Îl ştiam pe Keo, eram fană! Toată lumea îl ştia pe bărbatul misterios venit de la Geneva, eram îndrăgostită.

Am ieşit, am luat masa în oraş şi aşa a început povestea. Cel mai mult m-a atras telentul lui muzical şi pasiunea lui pentru muzică. Este singurul artist care are un univers al lui şi numai al lui, propriu şi aparte”, a dezvăluit Misty pentru un post de televiziune.