Moartea manelistului Tavy Puștiu a ajuns în tabloidele britanice. The Sun scrie că artistul și-ar fi prevestit sfârșitul

Publicat: 18/08/2020 | 17:43
Moartea manelistului Tavy Puștiu a ajuns în tabloidele britanice. The Sun scrie că artistul și-ar fi prevestit sfârșitul

Cu o lună înainte de accidentul teribil de tren, cântărețul de manele Tavy Puștiu ar fi postat pe pagina sa de Facebook un mesaj terifiant, prin care, practic, își prevestea moartea.

Potrivit The Sun, cu o lună înainte de tragedie Tavy Puștiu ar fi scris pe rețelele de socializare: ″Într-o zi, trenul greșit te va duce la destinația corectă”.

Britanicii mai spus și că tânărul artist a murit în timp ce transmitea LIVE pe Facebook. The Sun scrie că manelistul și-a transmis moartea LIVE, imaginile fiind extrem de șocante.

Citește și: Imaginile care îți sfâșie inima! Soția lui Tavy Puștiu, filmată la scurt timp după accident! Cum a reacționat când și-a văzut soțul mort

„Tavy Puștiu asculta muzică în timp ce se afla alături de soția sa în mașină, tânăra fiind la volan. Femeia se uită stânga – dreapta, înainte de a trece peste calea ferată, însă nu pare să realizeze că vine trenul. Imaginile arată cum expresia bărbatului se schimbă brusc și țipă în momentul în care vede cum trenul va lovi mașina”, au titrat britanicii.

Cum s-a produs tragedia

Sâmbătă a avut loc un accident teribil, la Ploiești, în care Tavy Puștiu și-a pierdut viața. Mașina în care se afla împreună cu soția lui a fost izbită puternic de un tren.

Ce care se afla la volanul mașinii era Monica, soția lăutarului, și care printr-o secundă de neatenție a provocat teribilul accident. Aceasta nu s-a asigurat și mașina a fost lovită în plin. În urma impactului Tavy Puștiu, care se afla pe scaunul din dreapta, a decedat pe loc, iar soția lui a fost transportată de urgență la spital în stare gravă.

Nu rata: Ultimele cuvinte ale lui Tavi Puștiu, tânărul manelist mort în accidentul de tren. Ce i-a transmis soției, cu puțin timp înainte de tragedie

În momentul impactului, Tavy asculta muzică și făcea un live. Mai mult, live-ul se oprește la câteva secunde după impact. În timpul filmării Tavy îi atrage pentru câteva secunde atenția Monicăi, iar acest lucru pare că a fost fatal pentru el. Imaginile transmise de el au surprins chiar momentul dinaintea impactului.

Dacă Tavy Puștiu a murit pe loc, soția lui, Monica a fost dusă în stare gravă la spital. La scurt timp însă, au apărut vești că și aceasta ar fi murit.