Tânărul lăutar, ucis ieri într-un cumplit accident auto, avea probleme mari. Rudele se destăinuie: „Soția lui…”

Publicat: 17/08/2020 | 08:27
Tânărul lăutar, ucis ieri într-un cumplit accident auto, avea probleme mari. Rudele se destăinuie: „Soția lui…”

Imediat după moartea lui Tavy Puștiu, tânărul manelist care a decedat sâmbătă, după ce mașina în care se afla a fost lovită de tren, detalii despre viața lui personală au început să iasă la iveală.

Tavy Puștiu era căsătorit cu Monica, femeia care se afla și la volanul mașinii în momentul accidentului, acum internată în stare critică. Cei doi erau în prag de divorț. Rude și prieteni, chemați să dea declarații în dosarul deschis de pe urma morții, au declarat că se certau din cauza banilor și că femeia chiar amenințase că va băga divorț.

Citește și: Destin cumplit pentru un tânăr lăutar. A murit în timp ce făcea live pe Facebook, după ce un tren i-a spulberat mașina

„Este prea mare durerea în neamul nostru să vă spunem chestiuni atât de intime. Erau și probleme între cei doi, uneori din cauza banilor, ea voia mai mulți bani, alteori din cauza geloziei, Tavițu era iubit de fete, dar n-a înselat-o niciodată pe nevasta lui”, a spus o verișoară de-ale manelistului, potrivit Huff.ro.

Cum s-a produs accidentul

Tavy Puștiu a murit în urma accidentului cumplit, care a avut loc în Ploiești. Manelistul făcea live pe Facebook în momentul tragediei, iar ultimele sale clipe din viață au fost imortalizate pe contul lui.

În urma impactului violent al autoturismului cu trenul respectiv, lăutarul de 29 de ani, pasager pe scaunul din față al mașinii, a murit. Soția acestuia a fost extrasă cu greu din fiarele contorsionate, în stare gravă și a fost transportată de urgență la spital. Din păcate, pentru bărbatul de 29 de ani nu s-a mai putut face nimic.

Accident teribil și în Suceava

Un accident teribil a avut loc sâmbătă dimineața între localitățile Fetești și Movila. Două autoturisme au intrat în coliziune, iar în urma impactului au rezultat două victime și alte trei persoane au fost rănite.

Nu rata: Descoperirea făcută de familia lui Emi Pian. De ce a fost anulat parastasul de 7 zile al interlopului

Se pare că în una dintre mașini se afla consilierul local Marius Cernescu, în vârstă de 36 de ani, împreună cu familia. Vehiculul condus de acesta a fost spulberat de un alt autoturism. Consilierul și fiica sa, în vârstă de 10 ani, au murit după ce mașina a fost lovită cu o violență extremă, scrie monitorulsv.ro.