Moartea unui SUPERSTAR: Vezi cele mai importante borne ale carierei lui Kobe Bryant!

Autor: Sabin P.
Publicat: 27/01/2020 | 14:54
Moartea unui SUPERSTAR: Vezi cele mai importante borne ale carierei lui Kobe Bryant!

Fostul baschetbalist american Kobe Bryant (41 ani), a decedat aseară alături de alte 8 persoane, printre care și fiica sa Gianna (13 ani), într-un cumplit accident de elicopter. Condițiile atmosferice ar fi cauzat accidentul în care niciunul dintre pasagerii de la bord nu au supraviețuit, lăsând în urmă șiruri de lacrimi.

Accesează pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză sportivă și pronosticuri din România!

Kobe Bryant a reușit performanțe incredibile în cariera sa, fiind aproape de a ajunge în Hall Of Fame din NBA. Americanul a câștigat 5 titluri în NBA cu Los Angeles Lakers, un trofeu de MVP, două de MVP al finalei NBA, 18 prezente în All-Star Game, unde a fost numit de 4 ori MVP. Alături de naționala de baschet a Statelor Unite ale Americii, Bryant a câștigat 2 medalii olimpice de aur. Datorită acestor performanțe uriașe, Kobe era eligibil pentru Hall Of Fame și urma să își primească locul printre legendele NBA chiar în acest an. Totuși, va primi distincția post-mortem, într-o ceremonie din timpul All-Star Game-ului de la Chicago, din 14 februarie.

În această dimineață, Kobe Bryant a fost depășit de LeBron James în topul celor mai buni marcatori din NBA. Supranumit „Mamba”, Bryant și-a încheiat cariera cu 33.644 puncte, fiind pe locul 4 într-o ierarhie a punctelor. Liderul topului este Kareem Abdul-Jabbar (38.387), urmat de Karl Malone (36.928) și LeBron James (33.655). De-a lungul carierei, Kobe a evoluat cu două numere la Los Angeles Lakers, 8 și 24. Gruparea americană a retras ambele tricouri în 2017, onorând tot ceea ce a însemnat Bryant pentru LA Lakers.

Kobe Bryant va fi introdus în Hall-Of-Fame-ul NBA

Toată lumea sportului a transmis mesaje, iar unul dintre cele mai interesante a fost cel al tenismenei de 15 ani Cori Gauff. Adolescenta și-a scris cu marker-ul – RIP Kobe, RIP Gigi – pe încălțămintea din timpul unui meci de dublu disputat în această dimineață, la Australian Open.

View this post on Instagram

??

A post shared by Coco Gauff (@cocogauff) on

Citește și...