Modelul Mara Martin a defilat pe podium în timp ce-şi alăpta la sân fiica

Publicat: 17/07/2018 | 13:03
Modelul Mara Martin a defilat pe podium în timp ce-şi alăpta la sân fiica

Modelul Mara Martin a defilat pe podium, duminică seară (15 iulie), la Miami, în timp ce-și alăpta la sân fiica de 5 luni. Îmbrăcată într-un costum de baie, manechinul a pășit scenă ținând-o în brațe pe micuța Aria, în aplauzele apreciative ale publicului prezent la W Hotel din South Beach.

Mara Martin s-a numărat printre cele 16 finaliste alese să facă parte din show-ul Sports Illustrated, în cadrul Miami Swim Week. Proaspăta mămică a pășit încrezătoare pe podium cu fiica ei, în timp ce o hrănea la sân. Pentru a nu se speria de gălăgia din sală, mama ei i-a pus o pereche de căști antifonice. Pe pagina de Facebook a publicației părerile au fost împărțite. Au fost cei care au apreciat-o pe Mara, dar și alții care au condamnat-o pentru gestul său. (Citește și Cristina Şişcanu şi-a alăptat fetiţa în public)

La aceeași prezentare a luat parte şi campioana paralimpică la snowboard Brenna Huckaby (22 de ani). Ea a fost prima paralimpiană care a apărut în paginile revistei Sports Illustrated Swimsuit, la începutul acestui an, înaintea competiţiei de la Pyeongchang, Coreea de Sud. Tripla campioană medaliată cu aur a fost nevoită să-şi amputeze piciorul drept după ce a fost diagnosticată cu osteosarcom în 2010.

Mara Martin a fost aplaudată de cei prezenți

Citește și...