Modestie ieșită din comun! Ce gest a făcut Andra Măruță pentru familia sa, în plină pandemie: „Parcă ar fi o masă de cinci stele”

Autor:
Publicat: 30/07/2020 | 17:33
Modestie ieșită din comun! Ce gest a făcut Andra Măruță pentru familia sa, în plină pandemie: „Parcă ar fi o masă de cinci stele”

Toată lumea știe că Andra Măruță este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, dar și un om extrem de modest. În plină pandemie de coronavirus, jurata de la Românii au talent a ales să se relaxeze în România și să dea uitării vacanțele luxoase din străinătate. Până la urmă, sănătatea ei și a familiei sale este cea mai importantă!

Andra Măruță a făcut încă un gest de omenie și modestie și le-a mărturisit fanilor săi faptul că în această perioadă, sănătatea este cel mai de preț lucru.

Tocmai de aceea, dacă în alți ani alegea să-și petreacă vacanțele în diverse locații exclusiviste și luxoase din străinătate, Andra a rămas în România în această vară și a încercat să-și petreacă timpul în compania familiei, făcând lucruri banale, dar încărcate emoțional.

„Totul pare că s-a schimbat: măști, dezinfectant la tot pasul, restaurantele preferate încă sunt închise…
Totuși, lucrurile importante sunt și vor fi mereu la fel: să îți protejezi familia, să petreci timp cu ea, să faci o excursie în țară într-un loc în care nu ai mai fost, să ieși la un picnic și să te bucuri de sandvișuri de parcă ar fi o masă de 5 stele! Trebuie să vedem partea frumoasă a vieții, în orice context. Să trăim noul de neprețuit!” a scris artista, pe contul său de Instagram, acolo unde a postat o fotografie alături de cei doi copii ai săi, Eva și David.

Cătălin Măruță a lămurit situația: este sau nu Andra însărcinată din nou?

De-a lungul timpului au existat numeroase speculații legate de faptul că Andra este însărcinată pentru a treia oară. Deși, cel mai probabil, fanii abia așteaptă să o vadă pe artistă din nou în această ipostază, ei mai au de așteptat.

Invitat în platoul emisiunii Vorbește Lumea, Cătălin Măruță, soțul Andrei, a făcut un anunț care a suprins pe toată lumea, mai ales că subiectul sarcinii cântăreței a dispărut în ultima vreme din mass-media. „Andra nu e însărcinată. Ne dorim copii, suntem super fericiți cu David și Eva, dar în perioada asta nu așteptăm”,a spus Măruța la ProTV.