Momente groaznice la Petroșani! Nicolae Guță, bătut în localul său, interlopii l-au băgat în WC

Publicat: 05/11/2018 | 09:20

Nicolae Guță a trecut și el prin momente grele în anul 2015, când a pățit același lucru ca și colegul său de breaslă, Florin Salam (Vezi AICI mai multe detalii), a fost bătut în localul său din Petroșani. Presa scria la acea vreme că la masa lui Guţă au venit mai mulţi interlopi care i-au cerut socoteală pentru o datorie pe care manelistul o avea la unul dintre ei.

Văzând că manelistul nu cooperează în niciun fel, l-au băgat în WC și l-au bătut bine, pentru o datorie. Manelistul nu a depus plângere împotriva agresorilor săi. El a renunţat între timp la acel bar. După ce Florin Salam a fost bătut la Milano, Nicolae Guţă a reacţionat: În ce timpuri am ajuns, băi fraţilor! Doamne fereşte de astfel de evenimente!”.

Florin Salam, răpit după bătaia încasată

Clipe de coșmar pentru Florin Salam la un botez unde a fost chemat pentru a întreține atmosfera. Manelistul și un interlop cunoscut sub numele de Lower Stan au fost personajele principale. Preț de câteva zeci de minute, bărbatul s-a distrat minute bune pe melodiile artistului și a dat dedicație după dedicație.

Lower Stan a dat, la un moment dat, o dedicație. Iar Florin Salam a avut proasta inspirație să rostească încă un nume, al unei persoane rivale cu interlopul. A fost momentul în care Lower Stan i-a aplicat un pumn în figură manelistului. Agresorul a lovit atât de puternic, încât Florin Salam a căzut din picioare. (VEZI ȘI: FLORIN SALAM S-A BOTEZAT ÎN IORDAN!)

Lower Stan a fost calmat cu greu să nu-l snopească în bătaie pe Florin Salam. Lucrurile nu s-a încheiat, însă, aici. După ce s-a ridicat de la pământ, “Regele manelelor” a fost înconjurat de mai mulți apropiați de-ai agresorului și scos din sala din Milano unde avea loc botezul. A fost băgat într-o mașină și nimeni nu mai știe de atunci nimic de el. Totul s-a petrecut la 4.35 dimineața.

Mesajul lui Florin Salam

După nefericitul incident și câteva ore bune în care nimeni nu știa absolut nimic despre Florin Salam, artistul a transmis un mesaj fanilor săi în care îi asigura că este bine și le mărturisea decizia pe care a luat-o. (CITEȘTE ȘI: RĂFUIALĂ SÂNGEROASĂ LA ZIUA TEMUTULUI EMINESCU! FLORIN SALAM CÂNTA PE SCENĂ ÎN TIMP CE…)

“Dragii mei sunt bine, țin să fac un anunț foarte important. O să mă las de cântat, deși știu că mulți nu puteți să stați fără mine. Îmi pare foarte rău să menționez încă o data că nu am să mai cânt. Dragii mei fani, vă pup și vă iubesc. Chiar și pe dușmanii mei. Vă pupă al vostru Florin Salam. Nu se merită. În primul rând trebuie să ajung la familie în viață. Sunt bine, vă mulțumesc pentru grija pe care mi-o purtați. De astăzi nu o să mai cânt”, este mesajul transmis de Florin Salam.

Citește și...