Momentul când avionul Aeromexico se prăbușește, filmat de un pasager!

Publicat: 02/08/2018 | 08:14
Momentul când avionul Aeromexico se prăbușește, filmat de un pasager!

Un pasager a filmat momentul terifiant în care cursa Aeromexico AM2431 s-a prăbușit, după ce pilotul a încercat să renunțe fără succes la manevra de decolare în timpul unei furtuni.În înregistrarea făcută de Ramin Parsa (32 de ani) se poate observa că avionul este în proces de a decola, însă nu reușește să ia altitudine din cauza furtunii puternice.

După aproximativ 40 de secunde, cursa Aeromexico AM2431 se prăbușește în Durango, iar parasagerii încep să țipe, iar cabina se umple de fum. Avionul a luat foc la impactul cu solul, dar din fericire toți cei 103 oameni aflați la bord au supraviețuit. 18 persoane au suferit răni și au fost transportate imediat la spital. Piloții și staff-ul de pe avion au fost lăudați pentru modul în care au gestionat momentul prăbușirii, cât și pentru rapiditatea cu care i-au ajutat pe pasageri să scape din aeronava în flăcări.

Cel puțin 85 de persoane au fost rănite

Ministerul Transporturilor din Mexic a comunicat că aeronava s-a prăbușit marți, în jurul ori locale 16.00 (ora României, miercuri, 00.00), la aproximativ 17 kilometri depărtate de aeroportul internațional General Guadalupe Victoria din Durango. Cel puțin 85 de persoane au fost rănite

Citește și...