Monica Gabor, confesiuni despre sora ei: ”Îi acceptăm intimitatea”

Publicat: 17/10/2018 | 17:06

Monica Gabor este extrem de atașată de cele două surori pe care le are, iar recent vedeta a făcut și câteva confesiuni despre Ramona și Alina pe contul ei de socializare.

Monica Gabor are două surori pe care le iubește necondiționat și cu care se mândrește nespus de mult. Recent, vedeta a împărtășit cu fanii ei câteva detalii despre sora ei mare mare, Alina. Dacă Monica și Ramona și-au dorit să fie în lumina reflectoarelor, ei bine… Alina preferă să-și trăiască viața în anonimat. (CITEȘTE ȘI: MONICA GABOR: ”MI-E DOR DE…” REACȚIA FANILOR NU S-A LĂSAT AȘTEPTATĂ)

”Surorile mele, Alina și Ramona, persoanele fără de care nu îmi pot închipui cum ar fi fost copilăria și viața mea. Sora noastră mai mare și mai înțeleaptă nu vrea sa postam poze cu ea, așa că îi acceptăm intimitatea. ❤️❤️❤️ Voi de cine sunteți cel mai apropiați? 🙏🏻🌈😇👵🏻👱🏻‍♀️👩‍🏫👨‍👩‍👧‍👦🐱🐶?, a scris Monica Gabor pe contul ei de Facebook.

Monica și Ramona Gabor

Monica Gabor se iubește cu Mr. Pink de aproape 10 ani

Monica Gabor s-a născut pe 8 ianuarie 1988 la Bacău şi este fotomodel. Ea a fost căsătorită cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. Cei doi au devenit părinţi de fetiţă în 2007, iar în 2011, ei au divorţat. După despărţirea de afaceristul de la Izvorani, modelul şi-a refăcut viaţa alături de miliardarul chinez Mr. Pink. La începutul acestui an, Monica Gabor a fost dată de gol de fiica biologică, Irina Columbeanu, că, peste Ocean, ea a devenit mamă adoptivă pentru fiul iubitului său. Pe “fratele vitreg” al Irinei îl cheamă Antony. (VEZI ȘI: IRINEL COLUMBEANU & MONICA GABOR, DIN NOU LA PARTAJ LA 7 ANI ANI DE LA DIVORȚ! AU DE ÎMPĂRȚIT…)

Citește și...