Monica Gabor, ofertată să o înlocuiască pe Mihaela Rădulescu la TV: “În discuții…”

Publicat: 09/08/2018 | 13:53

La aproape 10 ani de la divorțul de Irinel Columbeanu, Monica Gabor a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre viața dinainte de separarea de afaceristul de la Izvorani, dar și despre faptul că a fost ofertată să o înlocuiască pe Mihaela Rădulescu la o emisiune TV.

Citește și: Irina Columbeanu, primele imagini după ce s-a operat la ochi! Fiica Monicăi Gabor și-a pus ochelari

Monica Gabor, ofertată să o înlocuiască pe Mihaela Rădulescu la TV

Interviului oferit zilele trecute de Monica Gabor jurnaliștilor de la okmagazine.ro a fost filmat chiar în conacul în care locuiește în Los Angeles împreună cu miliardarul chinez Mr. Pink. Frumoasa româncă a mărturisit că e mândră pentru alegerea făcută în urmă cu aproape un deceniu, respectiv aceea de a pleca din țara natală. Toate astea deși, ea era în discuții cu șefii de la Antena 1 ca să modereze emisiunea “Duminica în familie”, în locul Mihaelei Rădulescu – jurata de la “Românii au talent” decisese să se mute în Monaco.

În timp ce se gândea dacă să accepteprovocarea de a intra în lumea televiziunii, Monica Gabor plănuia în secret, conform mărturiilor sale, să se mute în America împreună cu fiica, fostul soț, Irinel Columbeanu, și mama ei. Viața a avut însă alte planuri pentru ea, însă, tot a reușit să ajungă pe tărâmul făgăduinței.

“Sunt mândră de mine, pentru că am avut curajul să plec din România într-un moment în care aveam toate șansele din lume. Chiar înainte să plec eram în discuții cu Antena 1 să prezint emisiunea «Duminica în familie», pentru că Mihaela Rădulescu se mutase la Monaco. Și eu trebuia să fiu următoarea care să prezinte «Duminica în familie». Dar eu, între timp, în mod secret, cu tatăl Irinei și cu Irina, și cu mama, ne făceam planuri să ne mutăm în America.

Pentru că voiam să opresc viața pe care o aveam, pentru că nu mai eram fericită, pentru că cred, personal, că nu-s făcută să fiu persoană publică, pentru că atunci când ești persoană publică nu se scriu doar lucruri pozitive și sunt foarte sensibilă și mă afectează. Pentru mine, dacă vrei să faci o schimbare, o faci ca lumea, te muți în altă țară, de exemplu. Eu am renunțat la viața mea de acolo și multă lume nu a înțeles de ce, mai ales prietenii mei de acolo…

Presiunea era atât de mare, încât credeam că nu o să mai rezista foarte mult… Mr. Pink este o persoană care este respectată, dar totuși nu suntem cunoscuți și lumea nu ne recunoaște pe stradă. Toți care ne recunosc sunt prieteni cu noi, nu suntem… Putem să mergem la un supermarket și nimeni nu ne bagă în seamă, suntem ok. Nu ne stresează.”, a povestit Monica Gabor în interviul video acordat pentru okmagazine.ro.

În prezent, Mihaela Rădulescu face parte din juriul de la “Românii au talent” alături de Florin Călinescu, Andra și Andi Moisescu.

Mihaela Rădulescu, alături de Pavel Bartoș, Florin Călinescu, Andra, Andi Moisescu și Smiley. Sursa foto: Facebook

Monica Gabor se iubește cu Mr. Pink de aproape 10 ani

Monica Gabor s-a născut pe 8 ianuarie 1988 la Bacău şi este fotomodel. Ea a fost căsătorită cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. Cei doi au devenit părinţi de fetiţă în 2007, iar în 2011, ei au divorţat. După despărţirea de afaceristul de la Izvorani, modelul şi-a refăcut viaţa alături de miliardarul chinez Mr. Pink. La începutul acestui an, Monica Gabor a fost dată de gol de fiica biologică, Irina Columbeanu, că, peste Ocean, ea a devenit mamă adoptivă pentru fiul iubitului său. Pe “fratele vitreg” al Irinei îl cheamă Antony.

Citește și...