Monica Hill a spus adevărul despre relația de iubire cu Cătălin Botezatu: „L-am cunoscut când aveam 12-13 ani”

Publicat: 24/11/2018 | 12:06

Monica Hill a dat cărțile pe față și a spus adevărul gol-goluț despre relația de iubire pe care o are cu designerul Cătălin Botezatu.

Se iubesc de câteva luni și se pare că se înțeleg de minune. Puțini sunt însă cei care știu că Monica Hill și Cătălin Botezatu se cunosc de foarte multă vreme. Mai exact, de pe vremea când bruneta era doar o copilă și participa la un casting pentru o prezentare. (CITEȘTE ȘI: IUBITA LUI CĂTĂLIN BOTEZATU, INTERNATĂ ÎNTR-UN SPITAL DIN PARIS. CE A PĂȚIT MONICA HILL)

„L-am cunoscut pe Cătălin la 12-13 ani. Am fost la un casting, în orașul meu natal în CLuj. El avea o prezentare, dar eu nu făceam parte din agenția respectivă de unde erau toate fetele. O fată era foarte nemulțumită pentru că el a dat o altă fată afară din agenția respectivă ca să pot intra eu în prezentare. Totul a pornit de acolo, dar nimeni nu știe că noi am fost și acum doi ani la acest festival împreună. După cum spuneam ne cunoaștem de foarte mulți ani.”, a spus Monica Hill la Antena Stars.

„Cătălin mi-a fost mereu alături, o să fie mereu alături de mine. Îi mulțumesc foarte mult, este un om minunat care m-a ajutat extraordinar de mult pe toate planurile. Nu am un lucru care să îmi placă cel mai mult la el. Cătălin este un bărbat foarte, foarte frumos. Este foarte frumos. Arată foarte bine, se și menține, adică nu ai cum să arăți așa, parcă este ireal.”, a mai spus Monica Hill.

Monica Hill, experiență neplăcută în China

Recent, Monica Hill a traversat una dintre cele mai negre perioade din viața ei. Aflată în China, unde participă la o celebră competiție de frumusețe, tânăra clujeancă trebuie să îndure condiții vitrege. Bruneta a slăbit 4 kilograme și a făcut mărturisiri de-a dreptul șocante, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. Sexy-bruneta îi acuză pe organizatori de rele tratamente. (NU RATA, AICI: IUBITA LUI CĂTĂLIN BOTEZATU, FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ LA MARE)

Nu avem mâncare, fetele leșină pe capete și este mai rău decât pare. Nu avem mâncare bună. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)  Am slăbit patru kilograme de când am venit în China.  Organizatorilor nu le pasă de cum ne simțim, ei vor doar un show mare. Fetele leșină pe capete. Dacă ceri medicamente, nu te bagă nimeni în seamă. Eu am cerut niște medicamente acum 10 zile și încă nu le-am primit”, a declarat Monica Hill, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

”În fiecare dimineață ne cântăresc pentru că vor să fim cât mai slabe. În cel mai bun caz, reușim să dormim câte șase ore pe noapte.(Studio de videochat București oferă salariu garantat!) Acum o oră, a leșinat o fată în fața mea. A fost proba eliminatorie pentru costum tradițional. Au ridicat-o așa leșinată ca să-i jurizeze costumul. Cred că o să câștige cine supraviețuiește aici”, ne-a mai spus Monica Hill.