Monica Tatoiu, incident în aeroport! ”De 3 ore niște prosti…”

Publicat: 04/04/2018 | 18:04

Monica Tatoiu s-a confruntat, recent, cu o situație de-a dreptul neplăcută. Celebra femeie de afaceri a avut mari neplăceri în aeroport, încercând să se întoarcă în România.(CITEȘTE ȘI: MONICA TATOIU DĂ ÎN JUDECATĂ AUTORITĂŢILE DIN ELVEŢIA!)

Monica Tatoiu s-a enervate la culme și a răbufnit în mediul virtual. Celebra femeie a dorit să împartășească cu prietenii din mediul virtual experiența neplăcută pe care a trait-o în aeroport. Fără să stea prea mult pe gânduri, Monica Tatoiu a explicat totul, într-un mesaj postat pe contul ei de pe un site de socializare.(NU RATA, AICI: CEL MAI BOGAT ROMÂN, SUSPECTAT DE UN ”TUN” DE 100.000.000 $!)

”De 3 ore niște prosti printre care și eu așteaptă să pece la București. A plecat Taromul, a plecat AF de 13.05 printre minciuni ba că n-a venit de la Tel Aviv avionul, ba că e o mica peoblema tehnica, ba că avionul a plecat si ajunge la București în time. De ce se poate? Pentru că se poate când javrele mari halesc cătei de pripas. Cateva nume de eficienta ale statutului francez Orange, Air France, Veolia,Gaz de France. LIBERTE (pentru cine) Fraternite (cu cine) Egalite (rasul lumii respectabile)”, a scris Monica Tatoiu.

MONICA TATOIU ŞI-A FĂCUT TESTAMENTUL!

Monica Tatoiu a mărturisit că şi-a făcut deja testamentul, spunându-i fiului ei unde să o ducă după ce va muri. „I-am spus fiului meu: «Mă arzi şi mă duci în Guadelupa, acolo unde e un paradis. Eu nu sunt cu înmormântări, pe mine să mă împrăştii»”, a mărturisit Monica Tatoiu la „Vorbeşte lumea”.(CITEȘTE ȘI: MONICA TATOIU A FĂCUT PRAF ORAŞUL CLUJ-NAPOCA)

Citește și...