Motivul pentru care Bianca s-a despărțit de Alex: ”Își ia mereu haremul după el!”

Publicat: 06/09/2020 | 08:31

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit, a mia oară, doar că, de data aceasta, blonda jură că ruptura este definitiv[. Și cei mai mulți dintre fanii ei o sfătuiesc să uite de musculos și să-și refacă viața cu un bărbat mai tandru. Sigur, sunt și voci de împăciuire.

CITEȘTE ȘI: RĂSTURNARE DE SITUAȚIE! ALEX BODI SE ÎNSOARĂ, ÎNSĂ NU CU BIANCA DRĂGUȘANU. CINE ESTE FEMEIA PE CARE O VA DUCE LA ALTAR

Telenovelă a fost relația dintre Bianca și Alex, dar acum nu ar mai fi cale de împăcare. Conturile de Instagram ale celor doi pot fi argumentele solide că nu se va mai ajunge la un numitor comun. La scurt timp după ce au anunțat despărțirea, Bianca și Alex au scos toate pozele în care erau împreună. Fanii au reacționat fără să stea pe gânduri.

”Yes, u find me”, a scris Bianca în dreptul unei poze în care arată trăsnet. ”Ești prea frumoasă să stai după un „băiat rău”…Câți nu stau la coadă să te cucerească? Lasa-l cu haremul lui”, ”Cu operații, fără operații, este frumoasă… Ceea ce nu înțeleg eu este că ăla să-și ia mereu haremul de femei după el … pe fosta fosta, pe fosta și pe actuala, toți în casă cu copiii…băi, am înțeles că au o relație, ok, pt binele copiilor, dar chiar să le cari după tine tot timpul…și nu cred eu că nu se uită și la fosta, pt că este foc de frumoasă și aceea. Prea bună a fost Bianca cu parvenitul ăla”, ”Ești superbă și am adorat povestea ta cu Alex de iubire!!Dar tu ești BIANCA..nu te lăsa umilită de el și de nici un alt bărbat!!”, sunt comentariile fanilor care o încurajează pe Bianca Drăgușanu.

Motivul pentru care Bianca s-a despărțit de Alex

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit fix în ziua în care împlineau doi ani de relație. Cale de împăcare nu mai există, de această data. „Ieri, pe 1 septembrie, când am împlinit doi ani de relație, am decis să pun punct. Ieri am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi”, dezvăluia Bianca Drăgușanu.

NU RATA: ALEX BODI S-A ÎNTORS DEJA ÎN BRAȚELE UNEI FOSTE IUBITE?! GESTUL CARE ÎL DĂ DE GOL LA SCURT TIMP DUPĂ DESPĂRȚIREA DE BIANCA DRĂGUȘANU

„Îi doresc tot binele din lume, dar am decis să ne despărțim. Sunt din acest moment o femeie liberă, independentă, o femeie pe picioarele ei, o femeie fericită. Nu regret această decizie, așa că, eu consider că așa este mai bine. Am decis să ne despărțim pentru că avem o comunicare defectuoasă”, a încheiat Bianca.