Răsturnare de situație! Alex Bodi se însoară, însă nu cu Bianca Drăgușanu. Cine este femeia pe care o va duce la altar

Publicat: 05/09/2020 | 18:53
Răsturnare de situație! Alex Bodi se însoară, însă nu cu Bianca Drăgușanu. Cine este femeia pe care o va duce la altar

Încurcate sunt căile dragostei! După ce părea că Bianca și Alex s-au împăcat definitv și că trăiesc cea mai frumoasă perioadă a relației lor, brusc lucrurile au luat o întorsătură drastică: cei doi foști soți au decis să se despartă definitv. Motivul? Se pare că ar fi chiar fosta amantă a lui Bodi – Daria Radionova.

Potrivit Impact.ro, după ce Bianca i-ar fi descoperit lui Bodi schimburi de mesaje în telefon cu focoasa rusoaică, cei doi au pus capăt definitiv poveștii de iubire, chiar în ziua în care împlineau doi ani de relație. Se pare că Drăgușanu ar fi descoperit că partenerul ei este în tratative de căsătorie cu Daria Radionova.

Povestea decurge în felul următor: celebrul afacerist ardelean n-ar fi putut să stea departe pentru prea mult timp de rusoaica cu care a mai înșelat-o pe Bianca, astfel că a ajuns din nou să converseze cu ea. Sursele spun că Daria nu ar fi fost atât de cumsecade la început cu Bodi și i-ar fi cerut acestuia să o ia de soție în schimbul împăcării și nu așa orișicum, ci să meargă la ușa părinților ei pentru a le cere consimțământul.

Bodi s-a întors la amanta rusoaică

După întreaga poveste, de care Bianca ar fi știut, aceasta nu s-a arătat public supărată pe fostul partener.

 “Da, este adevărat. Ieri am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi“, a declarat blondina.

Alex Bodi s-a întors la fosta amantă, Daria Radionova