Motivul pentru care Cristi Borcea a dus-o pe Valentina Pelinel în Capri

Publicat: 29/07/2018 | 22:55

De câteva zile, Valentina Pelinel și Cristi Borcea se află într-o vacanță binemeritată în Italia. Iar acum s-a aflat și motivul pentru care fostul șef de la Dinamo a dus-o pe iubita lui în Capri. (Promotiile zilei la monitoare

Valentina Pelinel și Cristi Borcea se relaxează la maximum în Capri, acolo unde petrec clipe minunate alături de prietenul lor, Nicușor Stan. Însă destinația nu a fost aleasă întâmplător de fostul șef de la Dinamo! Capri are o semnificație aparte pentru Cristi Borcea și Valentina Pelinel. (CITEȘTE ȘI: CRISTIAN BORCEA S-A REFUGIAT CU PELINEL LA CAPRI, ALĂTURI DE UN CELEBRU OM DE AFACERI)

“Putini stiu ca prima lor iesire a fost pe iaht, in Italia. Atunci, in urma cu ani de zile, s-a consolidat iubirea dintre ei, in ciuda faptului ca erau casatoriti si pareau legati de alte persoane pe viata. Pana la urma, destinul a facut in asa fel ca ei sa fie impreuna si, acum, la iesirea barbatului din inchisoare, vacanta sa se deruleze in locul in care dragostea pluteste in aer”, au dezvaluit apropiații lui Borcea pentru WOWbiz.ro!

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, în Capri alături de Nicușor Stan

Borcea nu lasă nicio zi să treacă aiurea, ci se bucură de fiecare dintre ele, după ce a fost eliberat condiționat, în urmă cu câteva săptămâni. Acum a ales o stațiune din Italia, pentru o vacanță de vis. A plecat alături de iubita lui, Valentina Pelinel, dar și de bunul său prieten, omul de afaceri Nicușor Stan. (VEZI ȘI: VALENTINA PELINEL NU SE MIȘCĂ DE LÂNGĂ CRISTI BORCEA! CE FACE VEDETA DE DRAGUL FOSTULUI ȘEF DE LA DINAMO)

Afaceristul a postat imediat pe contul său de socializare mai multe fotografii de pe iaht, în care apare alături de cuplul Borcea-Pelinel. ”Astăzi este o zi specială! Afară sunt 31 °! Specială pentru faptul că sunt alături de vechiul meu prieten Cristi Borcea. În continuare la Capri”, a descries Stan fotografiile pe care le-a postat. (Reduceri mari la jocuri PC )

Citește și...