Narcisa lui Guță s-a pocăit, iar noi avem filmări de ultimă oră!

Publicat: 06/12/2018 | 22:52

Narcisa Guță trece printr-o transformare de proporții în ultima vreme, și nu ne referim la operațiile estetice pe care și le-a făcut, ci la schimbarea întregului ei stil. (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!) Se poate spune că fosta soție a lui Nicolae Guță s-a pocăit: ține întreg postul, merge cu regularitate la biserică și se îmbracă numai în negru, chiar dacă doar de la Philipp Plein. (VEZI AICI: CE MESERIE ARE NARCISA GUŢĂ)

De când s-a despărțit de Nicolae Guță, părea că nu-și mai găsește liniștea. A căutat să facă mai multe schimbări în viața ei și să devină alt om. Și a început prin a-și face operații estetice, la nas, la sâni, a scăpat de riduri etc. Toate aceste schimbări lăsau de înțeles că Narcisa își dorește mai multă atenție și, de ce nu, să-și găsească un nou iubit.

A decis inclusiv să slăbească foarte mult, pentru a putea purta haine cât mai provocatoare, eventual ca să vadă lumea că a meritat chinul operațiilor estetice.

Iar acum a „cotit-o” într-o altă zonă, unde apariția ei pare de nerecunoscut. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

(Citește și: NARCISA GUȚĂ S-A LĂUDAT CU DARURILE PRIMITE DE MOȘ NICOLAE ȘI…)

Se îmbracă în negru, dar de la Philipp Plein…

Narcisa Guță pare că s-a pocăit! A luat calea Domnului (atât de în serios), încât acum vorbește numai despre credință, ține toate posturile, merge cu regularitate la biserică și se îmbracă doar în negru! La un singur lucru nu a renunțat: la ținutele de fițe! Fosta soție a celebrului manelist s-o îmbrăca numai în haine negre, dar plătește pentru ele cât nu vă imaginați. Și asta pentru că brandul preferat de ea este Philipp Plein.

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIAa întâlnit-o pe Narcisa într-un mall din București, la o sesiune de cumpărături, ”camuflată” toată în negru și cu ochelari de soare. Hainele de la Philipp Plein, pantaloni și geacă, fac împreună aproximativ 1.500 de lei, cât un city break la Nisa.

Narcisa a colindat prin multe magazine, fără să pară hotărâtă că își dorește ceva anume. În fața unui local cu delicatese a fost însă foarte fermă când a comandat o prăjitură cu ciocolată, pe care a savurat-o singură, în liniște, la o masă din mall. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

S-a operat pentru ”Guță, nebunule”

Narcisa Guță a recunoscut, la un moment dat, că a devenit aproape dependentă de operațiile estetice: „Nu mi-am făcut așa multe intervenții. Mi-am făcut vreo 20. Mi-am făcut implant la sâni, cu ridicare, și am avut deviație de sept la nas pe care am rezolvat-o. Nu am pus exagerat la sâni, până în 500 ml. Nu am vrut nici să fiu foarte exagerată. Fac sală”, a explicat Narcisa la vremea respectivă.

(VEZI AICI: CE FACE NARCISA CU BANII LUI GUȚĂ)

În cele din urmă, pe parcursul emisiunii, Narcisa însăși a recunoscut că fostul soț, Nicolae Guță, a avut un rol foarte important în aceste schimbări:

„La un moment dat, mai ales după ce ești mamă, se mai lasă sânii. Își fac puștoaicele de 18 ani, de ce să nu îmi fac și eu? Le-am făcut pentru mine, și nu te mint, dar și pentru Nicolae. Pentru «Guță, nebunule». Nu e vorba că mă vede cu alți ochi, până la urmă caracterul și sufletul nu le poți schimba. El mă știe pe mine cum sunt, exact așa am rămas. Îmi văd de treaba mea, de băiețelul meu”, a completat Narcisa.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)