Nasrin, într-o postură incredibilă. Vedeta a mâncat o ceapă ca pe măr. FOTO

Publicat: 03/07/2020 | 12:17
Nasrin, într-o postură incredibilă. Vedeta a mâncat o ceapă ca pe măr. FOTO

Simpatica Nasrin a avut parte la Star Matinal, prezentatoarea a mușcat dintr-o ceapă ca dintr-un măr, iar imediat l-a provocat și pe Dima Trofim să facă asta. Artistul nu a vrut, însă, să audă de așa ceva.

Vineri, platoul Star Matinal a fost cuprins de un miros de ceapă și nu pentru că Chef Munti a gătit. Prezentatoarea foarte sexy a uitat pentru câteva secunde de gesurile fine, mirosurile scumpe ale parfumurilor și a gustat puternic dintr-o ceapă cu poftă.

Dima Trofim a rămas surprins de ceea ce a făcut colega sa de platou, dar nu a scăpat fără ca aceasta să-i dea ”ștafeta” mai departe și să facă acealași lucru.

Citește și: Byron „Reckful” Bernstein s-a sinucis. Și-a anunțat moartea pe Twitter și nimeni nu a înțeles: „Îmi pare rău pentru…”

A dat vina pe alergii

Ei bine, iată că se pare că vedeta de la Antena Stars este mult mai curajoasă decât colegul său deoarece Dima Trofim nici nu a vrut să audă de așa ceva pe motivul că „are alergie” la ceapă.

Deși a insistat că aceasta să accepte provocarea, Nasrin nu a putut să-l convingă așa că au mers mai departe cu emisiunea, ea cu gustul puternic, iar Dima alături de aceasta cu un miros nu prea agreeat.

Nasrin, mușcând din ceapă

Cei doi se tachnează mai tot timpul, dar fac o echipă de minune. În timpul pauzelor publicitare aceștia se antrenează, iar în timp ce Nasrin ”dă cu pumnul” în pieptul lui Dima, acesta reușește să-și stea neclinitit.

Întânire surprinzătoare cu Gigi Becali

Gigi Becali a împărțit Lumina Sfântă credincioșilor în noaptea de Înviere așa cum a promis. Printre cei norocoși s-a aflat și Nasrin Ameri, vedeta postului TV Antena Stars.

Nu rata: Anda Adam îi dă lovitura de graţie lui Sorin Nicolescu! Cui îi rămâne BMW i8 de 150.000 de euro. FOTO

Concret, Nasrin s-a întâlnit cu patronul FCSB în zona bisericii pe care acesta o frecventează. Și, ce să vezi, Gigi Becali nu s-a lăsat până nu le-a dat tuturor din zonă lumânări aprinse cu Lumina sfântă de la Ierusalim.

Vedeta a explicat că totul a început ca o întâlnire total spontană. Gigi Becali a fost cel care a insistat să îi ofere în dar o lumânare binecuvântată.

„Mă aflăm în Pipera, în dreptul bisericii la care Gigi Becali obișnuiește să meargă la slujbe. La un moment dat, o mașină iese din curtea bisericii, la volan era chiar el. Inițial, am vrut să îi fac semn că poate să treacă, dar mi-a luat-o înainte, spunându-mi că vrea să îmi ofere o lumânare cu lumina sfânta”, a explicat prezentatoarea „Star Matinal de Weekend”, pentru Spynews.ro.