”Nașul” Finanțelor a pufăit un trabuc cu ”Don” Gino de la Ligă!

Publicat: 02/04/2018 | 23:03

„Tovărășie” neașteptată la nivel înalt: ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, și șeful de la Liga Profesionistă de Fotbal (LPF), „Don” Gino Iorgulescu! Cei doi au pufăit împreună un trabuc într-o locație de lux, iar CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, publică imaginile exclusive.

Eugen Teodorovici și Gino Iorgulescu s-au relaxat împreună și au fumat un trabuc, ca milionarii. Prietenia lor nu era cunoscută de toată lumea până acum, însă e lesne de înțeles s-au întovărășit, având în vedere că Gino Iorgulescu este patronul unui celebru lanț de restaurante, cunoscut în lumea bună, iar Eugen Teodorovici frecventează astfel de localuri.

Eugen Teodorovici a preluat în luna ianuarie, de la Ionuț Mișa, postul de ministru al Finanțelor. El a mai fost anterior ministru al Finanțelor și al Fondurilor Europene. (VEZI ȘI: Teodorovici își răcorește amarul la un șpriț de vară!)

La rândul său, Gino Iorgulescu a obținut un nou mandat în fruntea LPF, în octombrie anul trecut, atunci când l-a învins în alegeri pe Sorin Drăgoi, cu un scor zdrobitor: 13 – 1. Iorgulescu obținuse primul mandat în 2013 în dauna lui Dumitru Dragomir, care a condus Liga timp de 17 ani.

Gino Iorgulescu, fost fotbalist la Sportul, actual șef LPF și om de afaceri

În vârstă de 61 de ani, Gino Iorgulescu se află la al doilea mandat în fruntea LPF. Iorgulescu a făcut carieră ca jucător la Sportul Studenţesc, dar a mai evoluat şi la Dunărea Giurgiu şi Progresul. După retragere, el a activat ca antrenor secund la echipa naţională, în mandatele selecţionerilor Mircea Rădulescu şi Cornel Dinu, apoi a fost mai mulţi ani preşedintele FC Naţional, fostă Progresul. (VEZI ȘI: Consilierul premierului Tudose, chef cu şampanie & trabucuri cu tovarăşul lui Grindeanu.)

Înainte de ultimele alegeri, Iorgulescu a spus că îşi doreşte un nou mandat şi pentru că majoritatea cluburilor din Liga I i-a cerut acest lucru. Cele mai importante realizări în mandatul încheiat anul trecut sunt, în opinia lui, valoarea contractului de televizare a meciurilor şi reducerea numărului de echipe din prima ligă, ceea ce a făcut competiţia mai interesantă. Mandatul actual al lui Gino Iorgulescu la LPF va fi de cinci ani şi nu de patru, ca până acum, după ce Statutul LPF a fost modificat în acest sens. O persoană nu poate avea mai mult de două mandate la conducerea ligii, astfel că pentru Iorgulescu acesta este ultimul mandat.

În afaceri, Gino Iorgulescu a avut foarte mult succes, el dezvoltând lanțul de restaurante Trattoria Il Calcio alături de bunul său prieten, Cosmin Olăroiu. „Oli” este cel mai bine plătit antrenor român, recent semnând un contract fabulos cu formația chineză Jiangsu Suning, în urma căruia va încasa șapte milioane de euro pe an.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...