Natașa Raab, cu gândul la Florin Busuioc de pe patul de spital: ”Începem să plătim oalele sparte…”

Publicat: 07/11/2018 | 22:25

Vestea că Florin Busuioc a suferit o intervenție pe cord a întristat extrem de multă lume. Și Natașa Raab și-a exprimat regretul la aflarea veștii, de pe patul de spital.

Natașa Raab a ajuns pe mâna medicilor din cauza problemelor de sănătate. Actrița este, în continuare, internată la spitalul Elias și le-a transmis fanilor ei un mesaj în care le spune că totul este în regulă și că medicii au grijă de ea. De asemenea, ea a transmis că este cu gândul alături de Florin Busuioc, dar și de familia lui încercată greu în aceste momente. (CITEȘTE ȘI: NATAȘA RAAB, ACTRIȚA DIN CELEBRA RECLAMĂ ”PREA BUN, PREA CA LA ȚARĂ”, A AJUNS DE URGENȚĂ LA SPITAL)

„Vreau să vă spun că nu aș vrea să vorbesc foarte multe. Este ardelean de-al meu, actorii după 50 de ani începem să plătim oanele sparte. Este greu. Și eu sunt internată la Elias. Vasile Voiculescu spunea că în fiecare seară murim câte un pic pentru Măria Sa, publicul. Este un bun om de televiziune, dar și un actor extraordinar. Mă bucur că pot să vorbesc despre el. N-am avut plăcerea să joc cu el, îmi pare rău că eu eram la Elias, poate dacă eram acolo nu se întâmpla asta. Se știe că soțul meu a fost medic la Craiova, dădeam telefoane pe unde trebuie. Este păcat de Dumnezeu. Este un om care pune suflet în tot ce face.”, a spus Natașa Raab, la Răi Da Buni.

Florin Busuioc a făcut infarct după spectacol

Actorul Florin Busuioc a făcut infarct imediat după spectacolul pe care-l avea la Craiova, la fața locului fiind chemat un echipaj SMURD care l-a resuscitat minute bune, după care l-a transportat la spitalul din oraș. Potrivit unor surse medicale, șeful Secției de Cardiologie și-a închis telefonul, fiind chemat de acasă un medic tânăr, Paul Trașcă. (VEZI ȘI: SORINA PINTEA, MINISTRUL SĂNĂTĂŢII, DESPRE STAREA LUI FLORIN BUSUIOC ȘI MEDICUL REZIDENT CARE L-A OPERAT: ”E ADEVĂRAT CĂ…”)

”Da, este adevărat că şeful şecţiei de cadiologie avea telefonul închis. Nu aveam neapărat nevoie de acordul lui. Era o chestiune formală. Florin Busuioc a suferit un infarct, era undeva la Filarmonica din Craiova, din câte am înţeles. Era la un spectacol. A suferit un infarct, urmat de un stop cardiac, a fost resuscitat destul de repede de colegii de la Urgenţe, i-a fost administrat un tratament trombolitic. A fost adus în departamentul de urgenţă al spitalului din Craiova. Aici a făcut încă trei stopuri cardiace, care s-au resuscitat, s-a pus problema transportului la Bucureşti, dar din păcate, condiţiile atmosferice nu au permis zborul cu elicopterul pentru că era ceaţă. Starea hemo-dinamică era una foarte gravă. Era un şoc cardiogen, tensiune 6, era intubat, ventilat mecanic”, a declarat doctorul Paul Traşcă, pentru MEDIAFAX

Citește și...