NBA – „Careu” de meciuri în noaptea de marti spre miercuri!

Autor: Sabin P.
Publicat: 10/12/2019 | 15:38

Noaptea de marți spre miercuri ne rezervă 4 meciuri din NBA, cea mai puternică ligă de baschet din lume.

Începând cu ora 02:00 este programat primul duel al nopții, ce le va pune față în față pe Charlotte Hornets și Washington Wizards. Cele două formații se vor întâlni în „Spectrum Center” din Charlotte. Gazdele nu îl vor avea la dispoziție pe Williams (accidentat), în vreme ce formația vizitatoare nu va putea conta pe Bryant, McRae, Miles, Thomas și Wall (accidentați). Chiar și în acest context, în care „infirmeria” trupei din capitala Statelor Unite ale Americii este plină, această este cotată de către specialiști cu prima șansă în vederea obținerii victoriei.

De la ora 03:00 iubitorii baschetului de peste Ocean se pot delecta cu duelurile Miami Heat – Atlanta Hawks și Philadelphia 76ers – Denver Nuggets. Aceasta din urmă este și cea mai așteptată partidă a serii. 76ers ocupă locul al 4-lea în Est, în vreme ce Nuggets încheie „careul de ași” din Vest. În perspectiva întâlnirii directe din această seară, 76ers nu îi va avea la dispoziție pe accidentații Bolden și Richardsson, în vreme ce formația din Denver va putea aborda partida cu cel mai bun prim 11.


Biletul Zilei » Astăzi avem șansa de a bifa două „verzi!”


În final, noaptea se încheie cu disputa dintre Portland Trail Blazers și New York Knicks din „Moda Center”. Formația gazda țintește obținerea victoriei într-un context extrem de favorabil, New York Knicks venind după o serie dezastroasă de 9 înfrângeri consecutive în NBA.

Programul nopții din NBA

Mi 02:00: Charlotte Hornets – Washington Wizards;
Mi 03:00: Miami Heat – Atlanta Hawks;
Mi 03:00: Philadelphia 76ers – Denver Nuggets;
Mi 05:00: Portland Trail Blazers – New York Knicks.

Citește și...