Nepoata Deliei a ajuns de urgență la spital. Sora artistei a dezvăluit diagnosticul trist: “Ne-am internat”

Publicat: 25/09/2018 | 22:48

Sora Deliei a trăit clipe neplăcute astăzi, după ce fiica ei s-a simțit foarte rău. Oana și soțul ei, Răzvan Miheț, au mers de urgență cu Jessie la spital, unde au primit un diagnostic trist de la medici. Mica lor prințesă a fost băgată imediat pe perfuzii.

Nepoata Deliei a ajuns de urgență la spital. Sora artistei a dezvăluit diagnosticul trist

După ce micuța Jessie a primit tratamentul, Oana Miheț a filmat-o și a dezvăluit pe o rețea de socializare ce i s-a întâmplat. “Jessu a făcut enterocolită și ne-am internat”, a scris Oana Miheț pe una dintre imaginile urcate pe Instagram Stories. Delia și-a vizitat nepoata în spital, unde a stat până când starea de sănătate a micuței Jessie s-a îmbunătățit.

La câteva ore după ce a mărturisit ce diagnostic i-au pus medicii fetiței sale, Oana, sora Deliei, a venit cu vești bune pe Instagram Stories, unde a scris mesajul: “E mult mai bine acum, a început să mănânce cât de cât și sper ca mâine să putem pleca acasă”.

La începutul acestui an, sora Deliei Matache a dezvăluit în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, sfaturile primite de la specialiști după ce a aflat ce are fiica ei în zona ochiului stâng.

Citește și: Sora Deliei, declarații exclusive despre problemele medicale ale bebelușei: „Trebuie scos…”

Sora Deliei s-a căsătorit anul trecut cu Răzvan Miheț

Oana şi Răzvan Miheţ s-au cununat civil pe 26 mai 2017. Cei doi și-au jurat iubire în fața lui Dumnezeu pe 28 mai 2017, iar la cununia religioasă, naşii lor au fost Delia şi soţul ei, Răzvan Munteanu. Nepoțica juratei de la “X Factor”, Jessie, a venit pe lume pe 26 decembrie 2017.