Nepotul lui Joshua Castellano, mega-party cu vedete de ziua lui pe malul lacului Herăstrău

Publicat: 19/07/2020 | 15:38

Mare party în lumea bună a Capitalei! Nepotul celui supranumit ”Regele vieții de noapte” a orchestrat o super-petrecere de ziua lui de naștere în unul dintre cele mai selecte cluburi de pe malul lacului Herăstrău. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații și imagini savuroase.

Zilele trecute, Vincenzo Aiello, nepotul preferat al patronului de la Bamboo a împlinit frumoasa vârstă de 31 de ani. Așa cum era de așteptat, în unul dintre celebrele cluburi deținute de Joshua Castellano în Herăstrau a avut loc o super petrecere de la care n-au lipsit celebritățile. Printre invitații de marcă ai nepotului lui Joshua Castellano s-au numărat, Irina Rimeș, Sandra Izbașa, Larisa Iordache, Giani Kiriță, dar și Cătălin Cazacu.(CITEȘTE ȘI: MERG DISCOTECILE DE N-AI VĂZUT: PATRONUL BAMBOO ȘI-A LUAT ROLLS DE 400.000 €!)

Obișnuit cu party-ule grandioase, Vincenzo Aiello a fost nevoit să se adapteze condițiilor impuse de pandemia de coronavirus. Așa că în renumita locație de pe malul lacului Herăstrau, Kayo, petrecăreții de seamă n-au avut încotro și au fost obligați să păstreze distanțarea socială. Dar cu toate aceasta, party-ul a fost unul de răsunet în care distracția și atmosfera a fost la cele mai înalte cote.(VEZI ȘI: ANAMARIA PRODAN, RĂSFĂȚATĂ DE SOȚUL EI CU UN CEAS DE LUX, ACOPERIT CU ZECI DE DIAMANTE ALBE! SUMA ENORMĂ PLĂTITĂ DE LAURENȚIU REGHECAMPF PENTRU SUPERBA BIJUTERIE)

Joshua Castellano urmărit de ghinion!

Clubul Bamboo a ars de trei ori! Primul incendiu al clubului  din București a avut loc în 2005. Doisprezece ani mai târziu, în 2017, un nou incendiu a mistuit același club Bamboo din Capitală. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au clasat însă dosarul incendiului din ianuarie 2017, în urma căruia 44 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Iar, în vara anului 2019, clubul deținut de italian în Mamaia a ars din temelii.(NU RATA: DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ ÎN CAZUL HOȚILOR CARE AU FURAT 1.000.000 € DE LA JOSHUA CASTELLANO!)

Jefuit de peste un milion de euro!

În urmă cu aproximativ doi ani, casa lui Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo, a fost spartă, în noaptea de 22 spre 23 decembrie. Printre altele, hoții au sustras o casetă de valori în care erau bijuterii, ceasuri și bani cash. În total, o pagubă de peste un milion de euro!