Merg discotecile de n-ai văzut: Patronul Bamboo și-a luat Rolls de 400.000 €!

Autor: C. C.
Publicat: 09/02/2020 | 23:09

Celebrul om de afaceri Joshua Castellano dă semne clare că a depășit perioada mai puțin fastă de care a avut parte în ultima vreme. Discotecile și localurile din București merg de n-ai văzut, iar cea mai bună dovadă este că, recent, patronul Bamboo a făcut o nouă achiziție de marcă – un Rolls Royce de aproximativ 400.000 de euro. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini care îți respirația. (CITEȘTE ȘI: DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ ÎN CAZUL HOȚILOR CARE AU FURAT 1.000.000 € DE LA JOSHUA CASTELLANO!)

De mai bine de doi ani, ”Regele vieții de noapte” părea urmărit de ghinion. În 2018, casa patronului de la ”Bamboo” a fost călcată de hoți. Prejudiciu: un milion de euro! Iar, în vara anului trecut, clubul deținut de celebrul italian în Mamaia a fost mistuit de flăcări. Cu toate acestea, anul 2020 pare să înceapă în forță pentru Joshua Castellano. Și asta pentru că italianul și-a făcut recent un super-cadou, cu care face senzație pe străzile din București. (NU RATA: ADEVĂRUL DESPRE DESTRĂMAREA „LA FAMILIA”! DE CE S-A ”RUPT” FRĂȚIA DINTRE SIȘU ȘI PUYA)

Celebrul om de afaceri Joshua Castellano și-a luat o super-mașină, un Rolls de 400.000 de euro

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Joshua Castellano în fața localului pe care-l deține în zona Herăstrău din Capitală, ”IT Cucina”, acolo unde presupunem că s-a aflat într-o scurtă vizită de lucru.

La scurt timp după ce și-a terminat „inspecția”, Joshua Castellano a părăsit, extrem de relaxat, luxoasa locație și s-a îndreptat spre parcare, acolo unde îl aștepta noul bolid pe care și l-a achiziționat. Ca orice businessman de top, ”Regele vieții de noapte” nu poate circula cu orice fel de mașină. Așa se face că patronul Bamboo și-a luat o adevărată bijuterie pe patru roți, un Rolls-Royce.

Conform surselor noastre, Joshua Castellano ar fi scos din buzunar aproximativ 400.000 de euro pentru a-și împlini această dorință. Dacă e să ne luăm după numerele roșii, „bijuteria” patronului de la Bamboo abia ce a ajuns în România. (VEZI ȘI: L-AM FOTOGRAFIAT ”ÎN FLAGRANT” PE RAZVAN SIMION! CUNOSCUTUL PREZENTATOR DE LA ANTENĂ I-A JURAT IUBITEI CĂ RENUNȚĂ, DAR… EXCLUSIV)

Noul Rolls-Royce al lui Joshua Castellano

Clubul Bamboo a ars de trei ori!

Primul incendiu al clubului Bamboo din București a avut loc în 2005. Doisprezece ani mai târziu, în 2017, un nou incendiu a mistuit același club Bamboo din Capitală. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au clasat însă dosarul incendiului din ianuarie 2017, în urma căruia 44 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Iar, în vara anului 2019, clubul deținut de italian în Mamaia a ars din temelii. (NU RATA: SOȚUL VEDETEI DE LA „BRAVO, AI STIL” E “SPAIMA“ LĂUTARILOR)

Jefuit de peste un milion de euro!

În urmă cu aproximativ doi ani, casa lui Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo, a fost spartă, în noaptea de 22 spre 23 decembrie. Printre altele, hoții au sustras o casetă de valori în care erau bijuterii, ceasuri și bani cash. În total, o pagubă de peste un milion de euro!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...