Decizie de ultimă oră în cazul hoților care au furat 1.000.000 € de la Joshua Castellano!

Autor: I.D.
Publicat: 01/12/2019 | 23:54

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de ultimă oră în cazul hoților care au furat 1.000.000 de euro de la Joshua Castellano, cu aproape un an în urmă. (CITEȘTE ȘI: CUM A ÎNCERCAT BOSSUL DE LA ”CETĂȚENIE” SĂ-ȘI DISCREDITEZE FOSTA SOȚIE ÎN PROCESUL PENTRU CUSTODIA COPIILOR)

Ce poate fi mai rău decât să-ți găsești casa golită de hoți în prag de sărbători? Joshua Castellano, proprietarul clubului Bamboo, dar și al altor afaceri locale, a avut un șoc să descopere că seiful în care își ținea toate lucrurile de valoare a dispărut! Vila patronul clubului Bamboo a fost spartă în noaptea de 22 spre 23 decembrie 2018. Printre altele, hoții au sustras o casetă de valori în care erau bijuterii, ceasuri și bani cash. În total, o pagubă de peste un milion de euro. (NU RATA: „EX-UL” DELIEI VA DEVENI TĂTIC DUPĂ ANUL NOU! CELE MAI NOI IMAGINI CU IUBITA LUI MATTEO GRAVIDĂ ÎN LUNA A 8-A)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor informații exclusive, de ultimă oră, legate de hoții care i-au golit seiful afaceristului italian.

„Dispune începerea judecății…

Potrivit unor surse D.A.S din mediul judiciar, cei care l-au ”executat” pe Joshua Castellano au contestat, inițial, rechizitoriul din dosarul jafului de un milion de euro. Se pare că aceștia n-au avut câștig de cauză. Judecătorii le-au respins cererea și au decis începerea procesului.(NU RATA: CELEBRELE GEMENE DE LA INDIGGO S-AU REPROFILAT: CÂNTĂ PRIN BISERICI!)

”Respinge, ca neîntemeiate, cererile și excepțiile formulate de inculpații Barbu Eugen și Diaconu Gheorghe-Lilian, prin apărători aleși. În baza art. 346 alin. (2) C. proc. pen. constată competența materială și teritorială a instanței, legalitatea sesizării cu rechizitoriul nr. 12.334/P/2018 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 București privind pe inculpații Barbu Eugen și Diaconu Gheorghe-Lilian, a legalității administrării probelor și a efectuării actelor de urmărire penală.

Dispune începerea judecății în cauza privind pe inculpatul BARBU EUGEN, cercetat în stare de libertate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la furt calificat, prev. de art. 48 alin. 1 C.P.P., rap. la art. 228 alin. 1 – 229 alin. 1 lit. b și d și alin. 2 lit. b din C.P. și pe inculpatul DIACONU GHEORGHE-LILIAN, cercetat în stare de libertate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la furt calificat, prev. de art. 48 alin. 2 C.P., rap. la art. 228 alin. 1 – 229 alin. 1 lit. b și d și alin. 2 lit. b din C.P..”, se arată în decizia magistraților.

Va începe procesul hoților care au furat 1.000.000 € de la Joshua Castellano

Povestea hoților care l-au “executat” pe Joshua Castellano

Hoții sunt din comuna Pantelimon și fac parte din clanul Mogoș. Potrivit informațiilor noastre, sunt “lupii tineri” din gruparea infracțională. În prezent, garda veche se află în penitenciar, după ce i-a spart casa lui Theodor Stolojan, fostul prim-ministru al României. De precizat că liderul clanului Mogoș este apropiat de frații Sile și Nuțu Cămătaru.

De-a lungul timpului, clanul Mogoș a spart doar locuințe de lux. Spre exemplu, pe 28 decembrie 2013, Teodoris Manole, zis Doris, Alexandru Constantin Roşu, Matei Burcea şi Cristian Dumitru au spart casa lui Theodor Stolojan. Aceştia au reuşit să fure din casa europarlamentarului 10.000 de euro şi bijuterii din aur, prejudiciul total fiind evaluat la 11.000 de euro. (VEZI AICI: CE ASCUNDEA DE FAPT JOSHUA CASTELLANO ÎN SEIFUL FURAT DIN VILA LUI)

Manole Teodoris, zis Doris, ar fi chiar un văr al lui Gigi Becali. El este cel care a denunţat-o, în noiembrie 2015, pe judecătoarea Geanina Terceanu, arestată și, ulterior, condamnată pe motiv că ar fi luat mită în “Dosarul Transferurilor”.

Garda veche a clanului Mogoș, din care fac parte cei patru hoți amintiți mai sus, ar fi spart, în total, 46 de locuințe, prejudiciul total fiind estimat de anchetatori la suma de 451.044 lei şi 68.000 de euro. (NU RATA: ALEX VELEA ȘI MARIO FRESH AU FOST ELIMINAȚI DE LA ”ASIA EXPRESS”. CUM AU FOST FILMAȚI LA RÂMNICU-VÂLCEA! EXCLUSIV)

O altă victimă a hoţilor a fost un judecător de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. De asemenea, numai din locuinţa unui cetăţean de origine iraniană, cei doi au reuşit să plece, la data de 12 octombrie 2014, cu un kilogram de aur, 1.500 de euro şi 1.200 de lei, prejudiciul fiind estimat  la 30.000 de euro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...