Nicolai Tand, în doliu: ”Mă doare sufletul când oameni minunați pleacă de lângă noi”

Publicat: 10/08/2018 | 18:04

Nicolai Tand este în doliu! Bucătarul chef este dărâmat de durere din cauza pierderii lui Dumitru Fărcaș care a murit în urmă cu câteva zile din cauza unui infarct. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Nicolai Tand este dărâmat de durere din cauza pierderii lui Dumitru Fărcaș. Bucătarul chef a transmis un mesaj extrem de emoționant pe contul său de Instagram în amintirea taragotistului.

”Mi-e tare draga poza asta! Ma doare sufletul cand oameni minunati pleaca de langa noi. Drum luminat, Dumitru Farcas. Ai fost o parte din Maramures, ai fost o parte din dorurile si bucuriile noastre prin fiecare nota pe care ai cantat-o!”, a scris Nicolai Tand pe contul său de Instagram.

Aproape o mie de oameni au venit să-și ia rămas-bun de la Dumitru Fărcaș

Cu respect și decență, așa s-a desfășurat, joi, ceremonia funerară a regretatului Dumitru Fărcaș, în comuna Groși de lângă Baia Mare. Aproape o mie de oameni au venit să-și ia rămas bun de la consăteanul lor, cu toate că era plecat de mult de aici. (CITEȘTE ȘI: CORINA CHIRIAC, IMAGINI NEMAIVĂZUTE CU DUMITRU FĂRCAȘ: ”NU VOIAM SĂ SPUN NICIODATĂ ACESTE CUVINTE”)

„A ţinut aproape familia, ne-am înţeles foarte bine, ne-a ajutat foarte mult. Venea acasă des şi a zis dintotdeauna că vrea ca sicriul lui să fie adus aici. Era legat de casa părintească, de familie, deşi era plecat de mult. Aici îi va fi locul de veci”, a spus nepotul lui, Ioan Fărcaș.

Trei salve în momentul coborârii sicriului în groapă

Cortegiul funerar a pornit de la Cluj în jurul orei 13.30, îndreptându-se către Groși, unde era așteptat de câteva sute de oameni. La Groși a avut loc o scurtă ceremonie funerară, după care Dumitru Fărcaș a fost înhumat în spatele casei părintești, așa cum a fost dorința lui. (VEZI ȘI: EMIL BOC, DESPRE MOARTEA LUI DUMITRU FĂRCAȘ: ”EL VA RĂMÂNE ÎN ETERNITATE ÎN ADN-UL FIECĂRUI ROMÂN”)

Trei salve de foc au fost trase în momentul coborârii sicriului în groapă. De asemenea, tot atunci, fiica regetatului artist a rostit câteva cuvinte în memoria tatălui său, iar văduva lui Dumitru Fărcaș a primit drapelul din partea Armatei Române. (VEZI ȘI: FLORIN PIERSIC, DEVASTAT DUPĂ MOARTEA LUI DUMITRU FĂRCAȘ)

Printre cei care au venit să-și ia rămas bun de la artist au fost oficialități locale, dar și interpreta de muzică populară Angela Buciu, primarul Clujului, Emil Boc sau actorul Dorel Vișan.

Citește și...