Nicole Cherry nu se grăbește să îmbrace rochia de mireasă: „Cu cât trece timpul îmi dau seama că…”

Autor: Maria H.
Publicat: 11/10/2019 | 18:15

Nicole Cherry nu are gânduri de măritiș! Artista nu este pregătită deocamdată să îmbrace rochia de mireasă, dar spune că se bucură de momentele frumoase pe care le trăiește alături de iubitul ei.

„M-ați măritat prea repede. Momentan ne bucurăm de început, de mutarea pe care am făcut-o împreună, pentru că da, ne-am mutat împreună. M-am obișnuit foarte repede. Cu cât trece timpul îmi dau seama că lucrurile merg în direcția în care trebuie”, a spus Nicole Cherry la Teo Show.

Nicole și-a luat în serios rolul de iubită și spune că îi face mare plăcere să se ocupe de activitățile casnice, chiar dacă oamenii din jurul său nu realizează că a crescut și este capabilă să aibă responsabilități.

„Asta e problema oamenilor care mă cunosc de mică: eu am 21 de ani, dar oamenii au impresia că încă am 14. Îmi place să gătesc, dar nu gătesc în fiecare zi. Gătesc paste, când îmi e poftă mai fac prăjituri, dar să știți că gătesc și nu mi-ar fi rușine să fac și chestii mai grele. În plus o am și pe mama”, a mai spus Nicole Cherry.

Nicole Cherry și-a pus silicoane

Nicole Cherry a decis că este momentul unor schimbări în ceea ce privește aspectul ei fizic și a trecut la fapte. După ce şi-a operat guşa, artista a trecut pragul medicului chirurg pentru un bust mai generos. Totul s-a întâmplat în urmă cu aproape un an, însă, abia acum Nicole Cherry a mărturisit totul. (CITEȘTE ȘI: NICOLE CHERRY A FĂCUT PIAȚA PENTRU… ”COPILAȘII” EI!)

Nu de alta, dar nimeni nu și-a dat seama de intervenția pe care a făcut-o deoarece Nicole a optat pentru o mărime naturală.

”Da, mi-am pus. Nu sunt genul de persoană care să mint, nu aș avea de ce să mint. Eu n-am avut niciodată (n.r sâni), n-am avut de acolo. Mama natură n-a fost generoasă cu mine pe partea aia și n-am privit-o niciodată ca pe ceva imposibil de făcut și pâna la urmă mi-am luat inima în dinți și am zis să fac pasul ăsta[…] Ma simt mult mai bine, n-am exagerat, drept urmare abia acum se face anul și nu și-a dat nimeni seama”, a spus artista la ”Răi Da Buni”.

Citește și...