Nicole Cherry, relație specială cu tatăl ei:”Dacă îl am pe tata chiar nu îmi e frică.”

Publicat: 16/05/2018 | 08:15

Nicole Cherry are o relație cu totul și cu totul specială cu părinții ei și împărtășește absolut orice cu ei. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) De la micile probleme până la cele mai simple lucruri prin care trece zi de zi. (CITEȘTE ȘI: NICOLE CHERRY S-A DISTRAT CU PRIETENII LA MARE)

„Faptul că am fost protejată atât de bine se datorează părinţilor mei, tatălui meu. El poate să mă crească atât de frumos în continuare. Eu cred că ei tot o să mă crească, să mă înveţe.  El îmi vrea binele şi are o experienţă mult mai mare decât mine. Dacă îl am pe tata chiar nu îmi e frică. În tot timpul ăsta el îşi doreşte să mă înveţe şi să mă pregătească pentru momentele în care nu va mai putea fi lângă mine. Mie îmi e foarte bine aşa cum sunt. Oamenii nu ştiu despre Nicole Cherry că până când să fie ea cunoscută şi să câştige tot ce are tatăl ei i-a oferit toate lucrurile astea.”, a povestit Nicole Cherry la o emisiune TV. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR)

Nicole Cherry, însoțită mereu de tatăl ei

În momentul în care s-a lansat în showbiz, Nicole Cherry a cucerit imediat publicul din România și într-un timp record a început să aibă concerte și recitaluri. Pentru că avea doar 14 ani, artista era în permanență însoțită de părinții ei. După ce, timp de 5 ani, George Ghinea, tatăl artistei, a fost șofer pentru fiica lui iată că Nicole Cherry vrea să-l mai lase să respire și are planuri mărețe!

„Vreau să conduc. Îmi doresc să fac absolut totul în viața asta, să nu-mi pară rău de ceva sau să nu apuc să fac ceva. Clar că o să conduc.”, a mai spus Nicole Cherry pentru libertatea.ro. (VEZI ȘI: NICOLE CHERRY, DECLARAȚII ULUITOARE DUPĂ CE S-A AFLAT CĂ A FOST ÎNȘELATĂ!”EU NU LAS PE CINEVA SĂ PROFITE DE MINE!”)

Citește și...