Nicoleta Dragne a fost criticată de fani imediat după naștere! Ce i-a revoltat pe unii dintre internauți. „Mi-a scris cineva că sunt…”

Autor:
Publicat: 24/08/2020 | 16:48

Nicoleta Dragne a devenit recent mămică și este în culmea fericirii. Fosta ispită de la „Insula Iubirii” a născut într-un spital privat și totul a mers ca la carte. Deși se află într-o perioadă minunată pentru ea, se pare că unii dintre internauți au ținut să îi umbrească fericirea.

Imediat după ce a anunțat pe rețelele de socializare că a născut, au apărut și primii cârcotași care s-au luat de ea. La doar o zi de la naştere, pe contul de Instagram al vedetei au apărut câteva comentarii dure. Se pare că Nicoleta a fost judecată că a ales să nască într-un spital privat. (CITEȘTE ȘI: NICOLETA DRAGNE, DE LA INSULA IUBIRII, A DEVENIT MĂMICĂ! PRIMA IMAGINE CU ISPITA DUPĂ CE A NĂSCUT)

Totul a pornit de la faptul că una dintre urmăritoarele acesteia a întrebat-o de ce a avut nevoie în geanta pentru maternitate. Iar Nicoleta a răspuns că nu a avut nevoie de nimic, pentru că cei de la clinică s-au ocupat de tot. Iar acest răspuns a stârnit revoltă printre fani care au atenționat-o că nu este frumos să se laude cu faptul că își permite asemenea servicii.

Fosta ispită s-a arătat indignată de felul în care a fost judecată și a reacționat imediat.

„Mi-a scris cineva că sunt arogantă. Eu am născut aici pentru că aici a născut și sora mea și plus că am vrut să nasc cu același medic cu care a născut și ea. E perioadă cu COVID, eşti în mai mare siguranţă și ai și mai mult confort….Unele femei au ceva probleme cu capul. Nu te costă foarte mult să naşti aici, mai ales dacă ai şi un abonament lunar la ei. Nu înţeleg de unde atâta răutate”, a spus aceasta.

Nicoleta Dragne, naștere naturală

Nicoleta Dragne a ales să nască natural, iar totul a decurs fără probleme. Atât ea, cât și băiețelul ei sunt bine și așteptă să meargă acasă. (VEZI ȘI: NICOLETA DRAGNE, SURPRINSĂ ÎNTR-O IPOSTAZĂ ROMANTICĂ ALĂTURI DE TATĂL BEBELUȘULUI PE CARE ÎL POARTĂ ÎN PÂNTECE! CE NUME AU ALES PENTRU PRIMUL LOR COPIL)

„Bebe este foarte bine. Are puțin perfuzie, pentru că are glicemia scăzută. Este sănătos, este foarte mare. Are 3,170 kg și 51 de cm. Este foarte mare pentru un bebeluș care s-ar fi născut la 35 de săptămâni. Să știți că nu seamănă cu mine, este leit taică-su. Că de, așa se întâmplă. Noi ne rupem spatele și ei seamănă cu tații. Am născut la o clinică privată, totul a decurs foarte bine. Am născut natural. Am dureri, dar e ceva normal, e suportabil”, a povestit Nicoleta pe Instagram.