Nicoleta Guță, o mamă de băieți fericită! Cât de mult au slăbit fiii cântăreței

Publicat: 10/03/2019 | 15:17

Deși în viața amoroasă nu prea a avut noroc, iar mariajul cu al doilea soț, Ionică Bangala, nu a rezistat, Nicoleta Guță este o mamă de băieți fericită! Cei doi fii, Gabriel și Nicolas, au câștigat lupta cu kilogramele în plus, iar schimbările se văd de la distanță.

Citește și: Nicoleta Guță a vorbit despre motivele care au dus la ruptura dintre ea și Ionică Bangala: ”Era și problema banilor…”

La fel ca mama lor celebră, Gabriel și Nicolas au avut și ei probleme cu greutatea. După ce Nicoleta Guță și-a făcut o operație de micșorare de stomac, ea l-a convins pe băiatul cel mare să îi urmeze exemplul. Gabriel și-a serbat ziua de naștere în urmă cu două zile, iar cunoscuta artistă a postat o fotografie în care apare alături de el la un eveniment. Desigur, poza de album este însoțită de o declarație de dragoste de la o mamă pentru fiul ei.

“La muți ani!!! 🍾🍾🍾🎂 scumpul meu băiat, soarele meu 🌞 astăzi (n.r.: vineri, 8 martie) este ziua ta și îți doresc tot binele din lume, sănătate, fericire și toate dorințele să ți se împlinească 🙏🏻 ești sufletul și ❤️mea, te iubesc,❤️băiatul meu drag 🤗🤗” este mesajul transmis public de artistă pentru fiul cel mare.

Citește și: Cât de provocator s-a pozat Nicoleta Guță după ce a slăbit 50 de kilograme!

Nicolas, fiul cel mic al cântăreței, luase multe kilograme în plus la finalul anului trecut, iar acum, după ce a urmat un regim sever, el arată diferit; rezultatele muncii sale se văd.

 

Citește și...