Nicoleta Nucă, lipsită de inhibiții! Artista a făcut furori când a apărut pe scenă fără lenjerie intimă

Publicat: 10/10/2018 | 21:01

Nicoleta Nucă este lipsită de inhibiții! Iar acest lucru l-a confirmat însăși artista în momentul în care și-a făcut apariția pe scenă fără lenjerie intimă. 

Nicoleta Nucă a făcut furori în mediul online cu ultima ei fotografie publicată. Artista apare pe scenă, în timp ce susține un concert. Însă lucrul care a atras atenția tuturor a fost outfit-ul îndrăzneț pentru care a optat Nicoleta Nucă. Dacă în partea de sus a ales o geacă sport, ei bine… colanții de piele au fost senzația serii. Nu de alta, dar… erau purtați fără lenjerie intimă! (CITEȘTE ȘI: NICOLETA NUCĂ VREA SĂ ÎNFIIZE COPII: ”A IUBI UN COPIL ADOPTAT ESTE O DOVADĂ DE IUBIRE SUPREMĂ”)

Nicoleta Nucă, fără lenjerie intimă pe scenă

Nicoleta Nucă, siluetă de invidiat

Nicoleta Nucă este una dintre vedetele care nu s-a ferit să apeleze la medical estetician, pentru un bust mai generos și un năsuc mai mic. Acum însă artista mărturisește că nu a mai apelat la astfel de intervenții și că trage din greu la sală și mănâncă sănătos. Ăsta ar fi secretul pentru o siluetă de invidiat. (VEZI ȘI: NICOLETA NUCĂ VREA SĂ SCAPE DE UN SEMN DE LA NAȘTERE: ”AM ÎNCEPUT O PROCEDURĂ CU LASER”)

„Au fost intervenții, dar acum nu am mai făcut nimic. Insist pe faptul că alimentația și sportul constant te ajută să arăți cum îți dorești. Rezultatele rapide sunt de scurtă rapidă. Pentru mine sportul, antrenamentele și alimentația corectă nu au pauze”, a povestit Nicoleta Nucă, la Răi Da’ Buni.

Citește și...