Nicu Gheară și Mircea Lucescu, chef de pomină cu lăutari

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 15/09/2018 | 22:41

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, va prezintă, în exclusivitate, filmări nemaivăzute cu Nicu Gheară și cu Mircea Lucescu, la un chef de pomină, cu lăutari. Imaginile sunt realizate acum două decenii, imediat după ce alb-vișiniii au cucerit un trofeu. (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!) 

George Copos a intrat în istorie. Cu Rapid. Sub domnia sa, “Farmecul vieţii” s-a remarcat datorită lui Micea Lucescu. Și lui Nicu Gheară. Cei doi “grei” s-au distrat pe cinste la party-ul organizat de fanii din Grant. Cunoscutul om de afaceri a intrat în local ca un “boss” adevărat. (NUNTĂ MARE ÎN SHOWBIZ! CRISTI, FIUL OMULUI DE AFACERI NICU GHEARĂ, S-A CĂSĂTORIT RELIGIOS CU ALEASA LUI, ANA GABRIELA)

S-a salutat cu “greii”, aici ne referim la Marian Radu, Nicolae Stanciu sau Mircea Rednic. După care celebrul om de afaceri s-a retras la o masă. Unde, deja, se afla reputatul antrenor. Au urmat manele, distracție, tot tacâmul. (Super oferta de angajare)

Nicu Gheară și Mircea Lucescu, așa cum se observă în imaginile obținute CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, au petrecut, alături de fanii din Giulești, o noapte unică. Fostul fotbalist din Grant a intrat în local ca un adevărat șef, în uralele celor prezenți.

A fost momentul în care s-a declanșat isteria. Cu Nicu Gheară, Mircea Lucescu, Marian Rada, Nicolae Stanciu, Mircea Rednic… Cei câțiva oameni care au contribuit la ascensiunea Rapidului. O echipă iubită și apreciată în toată Europa. Cert este că a avut loc o petrecere ca-n filme! (NU RATA: CE S-A INTAMPLAT LA ZIUA LUI NICU GHEARA)

Nicu Gheară: “Pe vremea respectivă…”

25 iunie 1923 reprezintă o dată sfântă pentru fiecare suporter rapidist. Atunci a luat ființă una dintre cele mai iubite grupări care au existat în România. (NU RATA: AM AFLAT DETALIILE UNUI RĂZBOI DESPRE CARE VA VORBI TOATĂ ROMÂNIA. NICU GHEARĂ PLĂNUIEŞTE ÎN SECRET SĂ-L UMILEASCĂ PE GIGI BECALI!)

“La Rapid jucai pe vremuri pentru culorile clubului și pentru suporteri. Noi eram cei mai mulți până să câștige Steaua Cupa Campionilor. Eram ca o familie toti jucătorii, iar faptul că eram un club sărac ne apropia și mai mult. În vremea respectivă se juca un fotbal spectaculos, mai mult pe tehnică și valoare, față de acum, când primează forța și viteza. Se făceau pe vremea respectivă cuplaje unde se juca în tribune cu aproximativ 80.000 de spectatori pe fostul «23 August». Era o nebunie, o plăcere să vezi așa ceva!”, a povestit Nicu Gheara pentru CANCAN. (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)