Nicușor Dan, provocare neobișnuită pentru Gabriela Firea

Publicat: 04/09/2020 | 18:52
Nicușor Dan, provocare neobișnuită pentru Gabriela Firea

Într-o postare de pe pagina sa de Facebook, candidatul susținut la alegerile pentru Primăria Bucureștiului de principale partide de dreapta, Nicușor Dan, i-a lansat contracandidatului său de la PSD, Gabriela Firea, o provocare mai puțin obișnuită în campaniile electorale de la noi.

Citește și:  Gabriela Firea, mesaj acid pentru Nicușor Dan: ”În viziunea candidatului dreptei unite, noul București va însemna sapă de lemn și sărăcie lucie!”

Nicușor Dan, candidat susținut de PNL și USR PLUS la alegerile pentru Primăria Capitalei, a invitat actualul primar și prim-vicepreședinte al PSD, Gabriela Firea, să iasă împreună pe stradă, prin locurile aglomerate din oraș. Invitația nu a fost una la o plimbare oarecare, ci are un scop precis: să discute cu alegătorii și să-i asculte împreună ce au de spus.

„Am fost în mijlocul bucureștenilor, la Piața Unirii, în cel mai aglomerat punct al orașului, și i-am îndemnat pe oamenii cu care am vorbit să vină la vot. Vă spun tuturor același lucru: voi sunteți schimbarea, trebuie să votați pe 27 septembrie.

Nu rata: VIDEO. Robert Negoiță: Îl invit pe Nicușor Dan să vină în secorul 3 să facă orice tip de conferință de presă

Ce i-a propus, de fapt

Lansez cu acest prilej o nouă provocare Gabrielei Firea: să mergem împreună în București, în locurile aglomerate, să împărțim flyere, să ne facem cunoscute soluțiile pentru acest oraș și să-i ascultăm pe oameni.  Au foarte multe să ne spună.” a scris Nicușor Dan în postarea însoțită de imagini video de la acțiunea din stradă organizată împreună cu voluntarii.