Noi informații despre starea de sănătate a soțului Andreei Esca. Cum se simt Aris și Alexia Eram după ce au fost diagnosticați cu SARS-CoV-2

Publicat: 28/08/2020 | 20:58

Au apărut noi informații despre starea de sănătate a lui Alexandre Eram care a purtat un război dificil cu virusul ucigaș SARS-CoV-2. De asemenea, vă dezvăluim și cum se simt Aris și Alexia Eram după ce au fost diagnosticați boala rară apărută în China la finalului anului trecut. În această seară, Andreea Esca a fost la pupitrul Știrilor Pro TV de unde a adus povești interesante, dar și unele delicate petrecute în România, dar și peste hotare.

Citește și: Antonia a răbufnit de ziua fiicei ei! După scandalul cu Mario Fresh și Alexia Eram, artista dă de pământ cu apropiații”: Sunteți răutăcioși și falși”

Noi informații despre starea de sănătate a soțului Andreei Esca

În vârstă de 50 de ani, Alexandre Eram a fost diagnosticat cu COVID-19 în urmă cu mai bine o lună. El, fiul său, Aris Eram și, ulterior, soția lui, Andreea Esca, au fost internați în același spital după ce au fost depistați pozitiv. Cunoscutul afacerist și băiatul lui au stat în același salon, însă soțul prezentatoarei a făcut o formă gravă a maladiei rare și a stat zile bune la Terapie Intensivă, unde a respirat doar cu ajutorul aparatelor. Plămânii lui au fost afectați de virusul ucigaș, însă, potrivit celor mai noi informații, el se simte bine, are o stare de sănătate bună și se află încă în perioada de recuperare, relatează spynews.ro.

În plus, atât Aris Eram, care are 17 ani, cât și sora lui mai mare, Alexia Eram, se simt excelent după ce au fost declarați vindecați de noul coronavirus. Fiica Andreei Esca s-a întors astăzi în București dintr-o escapadă făcută prin Munții Rodnei, unde a fost împreună cu iubitul ei, Mario Fresh, dar și cu superba sa “cumnată”, Raluca Gălățeanu – puteți vedea imagini cu cei trei în galeria foto a articolului.

Nu rata: Andreea Esca, poză de colecție din liceu: “Ești cea cu gura până la urechi!”

Nu doar Alexia Eram a fost în vacanță după ce învins boala rară apărută în China, ci și mama ei împreună cu soțul și fiul său. Postarea de mai jos este făcută în timpul unei vizite prin Transilvania.

View this post on Instagram

Buna dimineata, Soare! #ziuasoarelui #ilovesun

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca) on

Andreea Esca, mărturii despre motivul pentru care a tăcut atâta timp despre infectarea cu COVID-19

În cadrul primului interviu după ce a fost externată, Andreea Esca a subliniat foarte clar motivul pentru care nu și-a dorit să vorbească despre situația critică provocată de îmbolnăvirea cu virusul mortal din China a ei și a familiei sale: “Am ales să vorbesc acum, când am ajuns acasă și răspundem acestor lucruri care au fost așa… de peste tot, într-un moment foarte greu pentru noi. Dar, ca să răspund acestor lucruri, fiecare om cred că are limitele lui și vreau să le mulțumesc tuturor acelora care m-au privit ca pe un om. Sunt un om! Un om care face greșeli, care poate să pățească orice lucru pe care fiecare dintre dumneavoastră îl poate păți. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot și, probabil, că asta ta a fost limita mea. Am considerat că într-o asemenea situație, prioritar pentru mine era să mă ocup de sănătatea familiei mele și să ne vedem trecuți de acest lucru, după care să stau la dispoziția oricui și să explic ce s-a întâmplat. Nu e niciun mister, nu e niciun secret, nu e nicio rușine, doar că nu mă simțeam în stare să fac acest lucru și nu mi se părea normal ca eu să dau declarații, după care ar fi urmat o mulțime de alte și alte interviuri într-un moment în care eram foarte panicată și eram foarte preocupată să ne facem bine”.

Află și: Ce mesaj surprinzător le-a transmis Smiley fanilor săi, după ce Andreea Esca a recunoscut că a avut COVID-19: “Din păcate, nu e…”

Andreea Esca și Alexandre Eram sunt căsătoriți de 19 ani

Andreea Esca s-a căsătorit cu Alexandre Eram pe 29 aprilie 2000 la Catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti, iar părinţi spirituali le-au fost Ana şi George Copos. Ei au devenit părinți de băiat și fată: Aris (n.: 24 iulie 2003) și Alexia Eram (n.: 31 august 2000). Soțul știristei de la Pro TV s-a născut în Statele Unite ale Americii. Mama lui Alexandre Eram este franțuzoaică, iar tatăl său este armen, de profesie arhitect. Soțul Andreei Esca și-a petrecut copilăria la Paris, capitala Franței rămânând orașul lui de suflet. El vizitează foarte des Parisul, împreună cu Andreea Esca și cei doi copii ai lor.