Noi informații în cazul Mariei Macsim Nicoară. Ce alcoolemie avea mezzosoprana în noaptea accidentului

Autor:
Publicat: 28/05/2020 | 12:28

Noi informații în cazul Mariei Macsim Nicoară. Oamenii legii au dezvăluit ce alcoolemie avea mezzosoprana în noaptea accidentului.

Starea de sănătatea a mezzosopranei Maria Macsim Nicoară este mai bună, iar medicii au decis să renunțe la aparatul de respirație artificială. După aproape trei săptămâni în care a fost în comă, mezzosoprana respiră singură și poate să deschidă și ochii.

Acum, însă, apar noi informații. Oamenii legii au dezvăluit că femeia se afla sub influența alcoolului, iar alcoolemia sa era de peste 2 la mie, la ora 23:00, atunci când a căzut pe scări. (CITEȘTE ȘI: VICEPREMIERUL RALUCA TURCAN, ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ: ”S-A SEMNAT ORDINUL CARE PERMITE RELUAREA PRODUCȚIILOR CINEMATOGRAFICE. VA FI ANALIZATĂ POSIBILITATEA SPECTACOLELOR ÎN AER LIBER”)

Din cauza alcoolemiei mari, corpul nu se mai poate apăra, să reacţioneze, în sensul să se ţină de ceva, cum ar fi o balustradă. Sau să se apere cu mâinile, în momentul căderii. De asemenea, este posibil să nu fi simţit durere foarte mare imediat după cădere, din cauza alcoolului care i-a amorţit simţurile, iar capacitatea de autoapărare a organismului s-a diminuat considerabil, a declarat un medic legist pensionar, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Maria Macsim Nicoară, traumatizată de soțul ei: “Certurile erau zilnice, ajunsese practic sursa lui de venit”

Cele mai noi declarații făcute de surse din anturajul celor doi soți scot la iveală noi informații uluitoare. Familia Mariei Macsim Nicoară știa că între ea și soțul său există probleme mari.

În ziua accidentului, vedeta ar fi mers în vizită la părinți, în zona Moara de Vânt. Audiată de anchetatori, familia mezzosopranei a declarat că aceasta a băut un pahar și jumătate de vin. Asta se întâmpla până în ora 18:30, când a plecat cu un microbuz către comuna Aroneanu. Înainte să ajungă la reședință, și-a vizitat o mătușă, care locuiește în aceeași comună cu părinții ei. (CITEȘTE ȘI: RUDELE MEZZOSOPRANEI MARIA NICOARĂ, AUDIATE ÎN SECRET. SORA ARTISTEI: ”ESTE NORMAL SĂ AVEM ANUMITE SEMNE DE ÎNTREBARE”)

Aici, solista nu a poposit prea mult și nu a mai consumat alcool. Pe de altă parte, însă, Codrin Nicoară a lăsat de înțeles că soția lui a căzut pe scări pentru că ar fi consumat alcool.

“Relația pe care o avea cu Codrin Nicoară, soțul ei, nu era deloc așa cum părea. Certurile erau la ordinea zilei, iar mezzosoprana ajunsese practic sursa de venit a bărbatului. Lunar încasa o sumă frumușică, de peste 10.000 de lei. Pentru Codrin Nicoară asta însemna foarte mult, practic era sursa lui de venit.