None l-a dat de gol pe Andy de la ”Puterea Dragostei”, iar acum stă să înceapă un război: ”Să nu se supere pe mine, dar…”

Publicat: 14/03/2019 | 17:07
None l-a dat de gol pe Andy de la ”Puterea Dragostei”, iar acum stă să înceapă un război: ”Să nu se supere pe mine, dar…”

Ambii eliminați din casa ”Puterea Dragostei”, None și Andy păreau pe tot parcursul emisiunii că au devenit prieteni foarte apropiați. Acum că nu mai sunt în competiție și-au dat în vileag adevăratele intenții. 

Relația dintre Andy și Roxana din casa ”Puterea Dragostei” a ridicat multe suspiciuni de la început, mai ales printre ceilalți concurenți! Mulți au considerat că idila lor era de fațadă, mai ales că Roxana dădea semne că place și alți băieți din afara casei.

Citește și PLUȘICA DE LA ”PUTEREA DRAGOSTEI” A POZAT FĂRĂ HAINE!

A urmat apoi un episod care a confirmat suspiciunile, atunci când s-a aflat că Roxana îl trădează pe Andy cu un băiat din Grecia. Ea a vorbit cu el prin mesaje și, în timpul unei gale, ea s-a sărutat cu acel tânăr chiar în Camera Roșie.

None, unul dintre concurenții eliminați, aparent prieten bun cu Andy, a devoalat toate intențiile acestuia când a aflat că Roxana joacă și la alte capete.

Eu am să spun adevărul! Să nu se supere pe mine, este prietenul meu, dar după ce a văzut că Roxana nu era ceea ce își dorește el, și se comporta dual, mi-a zis. ”Frate, mai stau așa în relație și apoi văd eu, poate mai intră în casă o fată care să îmi placă mie cu adevărat! Dacă nu…”, acestea au fost cuvintele lui și, sincer, l-am înțeles. Andy este un tip inteligent, trecut prin viață și prin golăniile astea ale vieții și a simțit că Roxana nu este ce îi trebuie lui în aceste momente”, a spus None pentru wowbiz.ro!

Citește și...